X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SMB 2-Gbps Fibre Channel HBA
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
13N1873
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 08 feb 2017 15:34:03
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 32134
Deze statistiek is gebaseerd op de 66660 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64926 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 1 year.
Lange productnaam IBM SMB 2-Gbps Fibre Channel HBA:
De korte redactionele beschrijving van IBM SMB 2-Gbps Fibre Channel HBA
SMB 2-Gbps Fibre Channel HBA

Marketingtekst IBM SMB 2-Gbps Fibre Channel HBA

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM SMB 2-Gbps Fibre Channel HBA.
Use this low-cost, 133MHz PCI-X 2Gbps Fibre Channel host bus adapter to attach the IBM TotalStorage DS400 to IBM eServer xSeries systems and other Intel processor-based servers. It is a 32-bit, low-profile adapter that supports 2Gbps operations at a low price point.
Korte samenvatting IBM SMB 2-Gbps Fibre Channel HBA:
Deze korte samenvatting van de IBM SMB 2-Gbps Fibre Channel HBA-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM SMB 2-Gbps Fibre Channel HBA, Bedraad, PCI, 2Gb Fibre Channel, 10 - 35 °C, 8 - 80 procent, 269 x 203 x 64 mm
Lange samenvatting IBM SMB 2-Gbps Fibre Channel HBA:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM SMB 2-Gbps Fibre Channel HBA, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
IBM SMB 2-Gbps Fibre Channel HBA. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Hostinterface: PCI. Datalink-protocollen: 2Gb Fibre Channel. Afmetingen (BxDxH): 269 x 203 x 64 mm, Vormfactor: Plug-in
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
PCI
Slot-type
PCI-X / 133 MHz
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
2120 Mbit/s
Protocollen
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
2Gb Fibre Channel
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
269 mm
Gewicht en omvang
Diepte
The distance from the front to the back of something.
203 mm
Hoogte
Hoogte van het product
64 mm
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 35°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
8 - 80 procent
Overige specificaties
Vormfactor
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
Plug-in
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
269 x 203 x 64 mm