X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Easystrike Superior Write Black Ribbon
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1380999
Categorie :
An inked strip of cloth used in typewriters to correct mistakes in typing.
correctielinten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:18:50
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 22478
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam IBM Easystrike Superior Write Black Ribbon:
De korte redactionele beschrijving van IBM Easystrike Superior Write Black Ribbon
Easystrike Superior Write Black Ribbon

Marketingtekst IBM Easystrike Superior Write Black Ribbon

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM Easystrike Superior Write Black Ribbon.
This a genuine easystrike superior write black ribbon for IBM 6746/6747/6770/6779/6782/6783/6784/6785/6787/6788 and IBM WheelWriter 1500/2500/3000/7000.
Korte samenvatting IBM Easystrike Superior Write Black Ribbon:
Deze korte samenvatting van de IBM Easystrike Superior Write Black Ribbon-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM Easystrike Superior Write Black Ribbon
Lange samenvatting IBM Easystrike Superior Write Black Ribbon:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM Easystrike Superior Write Black Ribbon, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
IBM Easystrike Superior Write Black Ribbon
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs