X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CABLE 2M ULTRA2 SCSI
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
03K9310
Categorie :
SCSI cables have large connectors and are mostly used to connect computer equipment such as monitors and printers.
SCSI-kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:08:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 26739
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Three years Carry-in.
Lange productnaam IBM CABLE 2M ULTRA2 SCSI 2m SCSI-kabel:
De korte redactionele beschrijving van IBM CABLE 2M ULTRA2 SCSI 2m SCSI-kabel
NF 2M Ultra2 SCSI Cable

Marketingtekst IBM CABLE 2M ULTRA2 SCSI 2m SCSI-kabel

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM CABLE 2M ULTRA2 SCSI 2m SCSI-kabel.
Using very high-density connection interface (FHDCI) connectors, this cable provides connectivity for SCSI and LVDS environments.
Korte samenvatting IBM CABLE 2M ULTRA2 SCSI 2m SCSI-kabel:
Deze korte samenvatting van de IBM CABLE 2M ULTRA2 SCSI 2m SCSI-kabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM CABLE 2M ULTRA2 SCSI
Lange samenvatting IBM CABLE 2M ULTRA2 SCSI 2m SCSI-kabel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM CABLE 2M ULTRA2 SCSI 2m SCSI-kabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
IBM CABLE 2M ULTRA2 SCSI
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Lengte snoer*
How long the cable is.
2 m
Technische details
Aansluiting(en)
VHDCI 0.8mm