Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HyperX Memore 1GB 800MHz DDR2 CL5 1GB DDR2 800MHz geheugenmodule

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HyperX
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
HyperX
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Memore HyperX 1GB 800MHz DDR2 CL5
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
KHX6400D2/1G
Categorie
Het werkgeheugen, ook wel RAM (Random Access Memory) genaamd, is een belangrijk onderdeel van computers, servers en andere elektronica. Dit geheugen is over het algemeen veel sneller dan het permanente geheugen van uw computer en wordt gewist wanneer u de computer uitzet. Een geheugenuitbreiding is vaak een efficiënte en goedkope manier om uw wat oudere computer zo up te graden dat hij weer een tijd mee kan.
geheugenmodules
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HyperX: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 85580
Deze statistiek is gebaseerd op de 69298 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67545 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:41:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
KHX6400D2/1G pdf datasheet (0,4MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: lifetime
Lange productnaam HyperX Memore 1GB 800MHz DDR2 CL5 1GB DDR2 800MHz geheugenmodule :
De korte redactionele beschrijving van HyperX Memore 1GB 800MHz DDR2 CL5 1GB DDR2 800MHz geheugenmodule

Hyper X
Meer>>>

HyperX Memore 1GB 800MHz DDR2 CL5 1GB DDR2 800MHz geheugenmodule

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HyperX Memore 1GB 800MHz DDR2 CL5 1GB DDR2 800MHz geheugenmodule.
Kingston Technology is de wereldwijde onafhankelijke marktleider op het gebied van geheugen. Het bedrijf staat erom bekend kwalitatief hoogwaardige geheugenproducten te leveren voor een aantrekkelijke prijs. HyperX-geheugenmodules zijn ontworpen voor veeleisende computergebruikers en hoge prestaties, en bieden dus hoge snelheden en lage latency. Bij de fabricage van HyperX-geheugenmodules worden alleen de allerbeste onderdelen gebruikt. Dit garandeert optimale prestaties. Alle Kingston HyperX-geheugenmodules hebben een levenslange garantie.
Korte samenvatting HyperX Memore 1GB 800MHz DDR2 CL5 1GB DDR2 800MHz geheugenmodule:
Deze korte samenvatting van de HyperX Memore 1GB 800MHz DDR2 CL5 1GB DDR2 800MHz geheugenmodule-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HyperX HyperX Memore HyperX 1GB 800MHz DDR2 CL5, 1 GB, DDR2, 800 MHz, 240-pin DIMM, 2.0 V, 8 Bit
Lange samenvatting HyperX Memore 1GB 800MHz DDR2 CL5 1GB DDR2 800MHz geheugenmodule :

HyperX Memore HyperX 1GB 800MHz DDR2 CL5, HyperX. Intern geheugen: 1 GB, Intern geheugentype: DDR2, Kloksnelheid geheugen: 800 MHz. Frequentie van processor: 800 MHz, Kloksnelheid bus: 800 MHz, Foutmelding: Niet-ECC

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HyperX Memore 1GB 800MHz DDR2 CL5 1GB DDR2 800MHz geheugenmodule, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Geheugen
Intern geheugen *
A computer's memory which is directly accessible to the CPU.
1 GB
Intern geheugentype *
The type of internal memory such as RAM, GDDR5.
DDR2
Kloksnelheid geheugen *
The frequency at which the memory (e.g. RAM) runs.
800 MHz
Geheugen form factor *
De uiterlijke kenmerken van de geheugenmodule
240-pin DIMM
CAS-latentie
CAS (Column Address Strobe)-latentiy is de tijd (in clock cycles) die het duurt om de kolom, die gelezen moet worden, in de tabel met gegevens te vinden.
5
Geheugen voltage
The voltage (V) of the memory in the device.
2,0 V
Check width
8 Bit
ECC
ECC (Error Correction Code)-geheugen is geheugen dat in staat is om sommige geheugenproblemen op te lossen zonder gebruikersbemoeienis.
Yes
Geregistreerd
Yes
Geheugenbus
Hardware and software that connects the main memory to the memory controller in computer systems. Originally, general-purpose buses like VMEbus and the S-100 bus were used, but to reduce latency, modern memory buses are designed to connect directly to DRAM chips, and thus are designed by chip standards bodies such as JEDEC.
64 Bit
Loden behuizing
Goud
Geheugen
Module configuration
128M X 64
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 55°C
Overige specificaties
Geheugenlayout
Beschrijft hoe het geheugen op het moederbord is aangebracht
1 x 1024 MB
Rack-montage
The type of mounting that can position devices in a shelving system (rack).
240-pin DIMM
Kloksnelheid bus
800 MHz
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
1024 MB
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
800 MHz
Foutmelding
Niet-ECC
Garantietoelichting
Levenslang
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)