X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Care Pack 3Y
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
UG199E
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0808736810456
Categorie :
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 09 mrt 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 13:46:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 118555
Deze statistiek is gebaseerd op de 64747 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 09-03-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63045 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP Care Pack 3Y:
De korte redactionele beschrijving van HP Care Pack 3Y
3 year Care Pack w/Standard Exchange for Officejet Pro Printers

Marketingtekst HP Care Pack 3Y

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Care Pack 3Y.
Overview
Dit HP Care Pack verlengt de dekking voor uw HP product na de oorspronkelijke fabrieksgarantie. Het pakket omvat telefonische technische support via een speciale telefoonlijn, remote diagnose en hardwarevervanging tijdens de uitgebreide dekkingsperiode.

Features
Vervanging van uw HP product met standaard verzending en aflevering.
Korte samenvatting HP Care Pack 3Y:
Deze korte samenvatting van de HP Care Pack 3Y-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Care Pack 3Y, Officejet Pro 7500 HP Officejet Pro 8600 e-All-in-One printer
Lange samenvatting HP Care Pack 3Y:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Care Pack 3Y, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Care Pack 3Y. Aantal jaar: 3 jaar, Compatibiliteit: Officejet Pro 7500 HP Officejet Pro 8600 e-All-in-One printer
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Aantal jaar
Period of time over which the product may be used.
3 jaar
Kenmerken
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Officejet Pro 7500
HP Officejet Pro 8600 e-All-in-One printer
HP Officejet Pro 8600 Plus e-All-in-One printer