X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3 j HW-supp vlg werkd LaserJet M3027MFP
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
UF005E
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4053162118089 show
Categorie :
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 mrt 2017 14:01:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 94098
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP 3 j HW-supp vlg werkd LaserJet M3027MFP:
De korte redactionele beschrijving van HP 3 j HW-supp vlg werkd LaserJet M3027MFP
HP 3 j HW-supp vlg werkd LaserJet M3027MFP

Marketingtekst HP 3 j HW-supp vlg werkd LaserJet M3027MFP

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 3 j HW-supp vlg werkd LaserJet M3027MFP.
Als er een hardwareprobleem optreedt, wilt u zo snel mogelijk weer aan de slag. Met HP onsite service op de volgende werkdag[1] beschikt u snel over de expertise om de uptime van uw product te maximaliseren. Hulp is altijd beschikbaar in de vorm van hoogwaardige remote assistentie of handige onsite support op de volgende werkdag, zodat u snel weer aan het werk kunt.
Korte samenvatting HP 3 j HW-supp vlg werkd LaserJet M3027MFP:
Deze korte samenvatting van de HP 3 j HW-supp vlg werkd LaserJet M3027MFP-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 3 j HW-supp vlg werkd LaserJet M3027MFP, 3 jaar, LaserJet M3027 MFP
Lange samenvatting HP 3 j HW-supp vlg werkd LaserJet M3027MFP:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 3 j HW-supp vlg werkd LaserJet M3027MFP, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP 3 j HW-supp vlg werkd LaserJet M3027MFP. Aantal jaar: 3 jaar, Compatibiliteit: LaserJet M3027 MFP
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Aantal jaar
Period of time over which the product may be used.
3 jaar
Next Business Day (NBD)
Yes
Kenmerken
Ondersteuning ter plekke
Yes
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
LaserJet M3027 MFP

Wij zijn er op de volgende werkdag.[1]

Onze experts staan klaar als u hulp nodig heeft. Een servicetechnicus, onderdelen en onderhoud komen de eerstvolgende werkdag bij u op locatie.[1]

Support waarop u kunt rekenen.

Onze deskundige experts en efficiënte service en support zorgen dat uw hardware snel weer in bedrijf is.

Ontvang hulp per telefoon of bij u op locatie.

Onze supportspecialisten staan altijd klaar om u op de meest geschikte manier te helpen – op afstand, telefonisch of door een bezoek op locatie.