X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Next Business Day Onsite, HW Support, 3 year
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
UE703A
Categorie :
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 03 aug 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 11:29:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7329
Deze statistiek is gebaseerd op de 64862 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 03-08-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63170 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Standaard garantieverklaring: Levenslange garantie: zolang u het product bezit, met vervanging op de volgende werkdag (beschikbaar in de meeste landen)
Lange productnaam HP Next Business Day Onsite, HW Support, 3 year:
De korte redactionele beschrijving van HP Next Business Day Onsite, HW Support, 3 year
HP Care Pack Services offer upgraded service levels to enhance your warranty cover for your total peace of mind and help you to stay up and running.

Marketingtekst HP Next Business Day Onsite, HW Support, 3 year

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Next Business Day Onsite, HW Support, 3 year.
De ProCurve Wireless Edge Services zl Module levert in combinatie met ProCurve radiopoorten gecentraliseerde wireless LAN-configuratie en beheer van geavanceerde draadloze services, als basis voor een robuust en uiterst veilig mobiel multi-service netwerk. Na toevoeging van de module aan de ProCurve Switch 5400zl serie en Switch 8212zl kunnen netwerkbeheerders een uniform wired en wireless netwerk centraal beheren met de complete suite ProCurve Manager netwerkbeheerproducten. Deze gecentraliseerde benadering van wired en wireless beheer stroomlijnt de apparaatconfiguratie. De beheerder is in staat het netwerk te bewaken, te reageren op wired en wireless bedreigingen en het beveiligingsbeleid en rol-gebaseerde gebruikersbeleid te beheren dat aan de rand van het netwerk wordt afgedwongen, ongeacht hoe of waar de gebruiker verbinding maakt.
Korte samenvatting HP Next Business Day Onsite, HW Support, 3 year:
Deze korte samenvatting van de HP Next Business Day Onsite, HW Support, 3 year-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Next Business Day Onsite, HW Support, 3 year
Lange samenvatting HP Next Business Day Onsite, HW Support, 3 year:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Next Business Day Onsite, HW Support, 3 year, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Next Business Day Onsite, HW Support, 3 year
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs