X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
UC758E
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
UC758E
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0883585267545 show
Categorie :
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2016 23:58:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 94402
Deze statistiek is gebaseerd op de 64585 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62889 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP UC758E garantie- en supportuitbreiding:
De korte redactionele beschrijving van HP UC758E garantie- en supportuitbreiding
HP 3 Year Pickup and Return Service for Consumer Monitors

Marketingtekst HP UC758E garantie- en supportuitbreiding

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP UC758E garantie- en supportuitbreiding.
Dit Deze HP Care Pack breidt de dekking voor uw HP product uit na de oorspronkelijke fabrieksgarantie. Het pakket omvat telefonische technische support via een speciale telefoonlijn, remote diagnose en hardwarereparaties tijdens de uitgebreide dekkingsperiode.

- 3 jaar deur-tot-deur haal- en brengservice met reparatie van de ondersteunde hardware
- Moet worden aangeschaft terwijl de standaardgarantie geldig is en biedt dekking vanaf de aankoopdatum van de hardware
- Geen onverwachte reparatiekosten na afloop van de garantieperiode
- Levering van HP Care Pack services door een netwerk van geaccrediteerde partners of een HP technicus waarborgt de best mogelijke service.
Korte samenvatting HP UC758E garantie- en supportuitbreiding:
Deze korte samenvatting van de HP UC758E garantie- en supportuitbreiding-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP UC758E, Pick-up&return
Lange samenvatting HP UC758E garantie- en supportuitbreiding:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP UC758E garantie- en supportuitbreiding, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP UC758E. Aantal jaar: 3 jaar, Soort: Pick-up&return
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Aantal jaar
Period of time over which the product may be used.
3 jaar
Kenmerken
Soort
Characteristics of the device.
Ophalen & terugbrengen