X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
MKRepl CLJ4730mfp Transfer Kit SVC
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
UC754E
Categorie :
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:43:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 16448
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP MKRepl CLJ4730mfp Transfer Kit SVC:
De korte redactionele beschrijving van HP MKRepl CLJ4730mfp Transfer Kit SVC
HP Maitenance Kit Replacement Color Laserjet CM4730 Multi-Function Printer Tranfer Kit Service

Marketingtekst HP MKRepl CLJ4730mfp Transfer Kit SVC

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP MKRepl CLJ4730mfp Transfer Kit SVC.
Deze gemakkelijk aan te schaffen HP Care Pack service zorgt voor een probleemloze, efficiënte installatie van uw nieuwe HP hardware, met zo min mogelijk onderbreking van de IT- en bedrijfsprocessen.
Korte samenvatting HP MKRepl CLJ4730mfp Transfer Kit SVC:
Deze korte samenvatting van de HP MKRepl CLJ4730mfp Transfer Kit SVC-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP MKRepl CLJ4730mfp Transfer Kit SVC
Lange samenvatting HP MKRepl CLJ4730mfp Transfer Kit SVC:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP MKRepl CLJ4730mfp Transfer Kit SVC, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP MKRepl CLJ4730mfp Transfer Kit SVC
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs