X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
5 Yr Pickup and Return iPAQ
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
U9592E
Categorie :
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:33:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 25699
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP 5 Yr Pickup and Return iPAQ:
De korte redactionele beschrijving van HP 5 Yr Pickup and Return iPAQ
HP 5year Pickup and Return iPAQ Service

Marketingtekst HP 5 Yr Pickup and Return iPAQ

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 5 Yr Pickup and Return iPAQ.
HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft. Deur-tot-deur haal- en brengservice met reparatie van de hardware.
- Een koerier haalt het defecte product op de eerstvolgende werkdag na ontvangst van uw supportverzoek op. HP externe monitor is niet inbegrepen.
- 5 jaar haal- en brengservice voor uw HP product.
- Levering van HP Care Pack services door een netwerk van geaccrediteerde partners of een HP technicus waarborgt de best mogelijke service.
Korte samenvatting HP 5 Yr Pickup and Return iPAQ:
Deze korte samenvatting van de HP 5 Yr Pickup and Return iPAQ-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 5 Yr Pickup and Return iPAQ, 5 jaar, Ophalen & terugbrengen, 5x8, iPAQ
Lange samenvatting HP 5 Yr Pickup and Return iPAQ:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 5 Yr Pickup and Return iPAQ, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP 5 Yr Pickup and Return iPAQ. Aantal jaar: 5 jaar, Soort: Ophalen & terugbrengen, Service-uren (days x hours): 5x8
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Aantal jaar
Period of time over which the product may be used.
5 jaar
Soort
Characteristics of the device.
Ophalen & terugbrengen
Kenmerken
Service-uren (days x hours)
5x8
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
iPAQ