X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
U8039PE
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
U8039PE
Categorie :
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:18:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 80010
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP U8039PE garantie- en supportuitbreiding:
De korte redactionele beschrijving van HP U8039PE garantie- en supportuitbreiding
HP 1 year Post Warranty Next business day Color LaserJet CP3505 Hardware Support

Marketingtekst HP U8039PE garantie- en supportuitbreiding

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP U8039PE garantie- en supportuitbreiding.
HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

• Na afloop van de HP productgarantie, ontvang 1 jaar onsite reparatie op de volgende werkdag door een door HP gekwalificeerd technicus als het probleem niet op afstand kan worden opgelost.
Korte samenvatting HP U8039PE garantie- en supportuitbreiding:
Deze korte samenvatting van de HP U8039PE garantie- en supportuitbreiding-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP U8039PE, 1 jaar, HP Color LaserJet CP3505
Lange samenvatting HP U8039PE garantie- en supportuitbreiding:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP U8039PE garantie- en supportuitbreiding, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP U8039PE. Aantal jaar: 1 jaar, Compatibiliteit: HP Color LaserJet CP3505
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Aantal jaar
Period of time over which the product may be used.
1 jaar
Next Business Day (NBD)
Yes
Kenmerken
Ondersteuning ter plekke
Yes
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
HP Color LaserJet CP3505