X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
5y NBD Onsite LE DT Only HW
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
U7925A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0829160017327
Categorie :
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 11:59:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 60060
Deze statistiek is gebaseerd op de 64585 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62889 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP 5y NBD Onsite LE DT Only HW:
De korte redactionele beschrijving van HP 5y NBD Onsite LE DT Only HW
HP 5 year Next business day onsite LE DT Only Hardware Support

Marketingtekst HP 5y NBD Onsite LE DT Only HW

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 5y NBD Onsite LE DT Only HW.
HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft. Als het probleem niet op afstand kan worden opgelost, heeft u 5 jaar recht op onsite reparatie op de volgende werkdag door een door HP gekwalificeerd technicus.
Korte samenvatting HP 5y NBD Onsite LE DT Only HW:
Deze korte samenvatting van de HP 5y NBD Onsite LE DT Only HW-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 5y NBD Onsite LE DT Only HW, On-site, Desktop D2/3/5 Series
Lange samenvatting HP 5y NBD Onsite LE DT Only HW:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 5y NBD Onsite LE DT Only HW, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP 5y NBD Onsite LE DT Only HW. Aantal jaar: 5 jaar, Soort: On-site, Compatibiliteit: Desktop D2/3/5 Series
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Aantal jaar
Period of time over which the product may be used.
5 jaar
Soort
Characteristics of the device.
Ter plaatse
Kenmerken
Next Business Day (NBD)
Yes
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Desktop D2/3/5 Series