X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
U4875E
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
U4875E
Categorie :
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 12:20:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 44918
Deze statistiek is gebaseerd op de 64747 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63045 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP U4875E:
De korte redactionele beschrijving van HP U4875E
HP 3year 4hour 24x7 Onsite Workstation Only HW Support

Marketingtekst HP U4875E

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP U4875E.
HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

• Binnen 4 uur na uw supportverzoek arriveert een door HP gekwalificeerd technicus op locatie als het probleem niet op afstand kan worden opgelost, 3 jaar.


• Uw product wordt 24 uur per dag gedekt met direct beschikbare support en indien nodig de zekerheid van een snelle interventie. HP externe monitor is niet inbegrepen.


• Houd uw bedrijf operationeel – HP biedt dag en nacht ondersteuning.
• Levering van HP Care Pack services door een netwerk van geaccrediteerde partners of een HP technicus waarborgt de best mogelijke service.
Korte samenvatting HP U4875E:
Deze korte samenvatting van de HP U4875E-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP U4875E, On-site, 7x24, Workstation
Lange samenvatting HP U4875E:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP U4875E, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP U4875E. Aantal jaar: 3 jaar, Soort: On-site, Service-uren (days x hours): 7x24
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Aantal jaar
Period of time over which the product may be used.
3 jaar
Soort
Characteristics of the device.
Ter plaatse
Kenmerken
Service-uren (days x hours)
7x24
Responstijd
4 uur
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Workstation