X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
U4873E
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
U4873E
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5055266200898
Categorie :
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 aug 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 mrt 2017 01:07:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 123676
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-08-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP U4873E garantie- en supportuitbreiding:
De korte redactionele beschrijving van HP U4873E garantie- en supportuitbreiding
HP 3 year 4 hour 9x5 Onsite Workstation Only Hardware Support

Marketingtekst HP U4873E garantie- en supportuitbreiding

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP U4873E garantie- en supportuitbreiding.
HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.
Korte samenvatting HP U4873E garantie- en supportuitbreiding:
Deze korte samenvatting van de HP U4873E garantie- en supportuitbreiding-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP U4873E, 3 jaar, Ter plaatse, 5x9, 4 uur, Workstation
Lange samenvatting HP U4873E garantie- en supportuitbreiding:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP U4873E garantie- en supportuitbreiding, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP U4873E. Aantal jaar: 3 jaar, Soort: Ter plaatse, Service-uren (days x hours): 5x9
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Aantal jaar
Period of time over which the product may be used.
3 jaar
Soort
Characteristics of the device.
Ter plaatse
Service-uren (days x hours)
5x9
Kenmerken
Responstijd
4 uur
Ondersteuning ter plekke
Yes
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Workstation