X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3 year Pickup and Return Compaq/Pavilion/Stream Notebook Service
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
U4819A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0808736576802
Categorie :
Services which rent equipment, space, and bandwidth to business customers.
IT support services
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 mrt 2017 01:01:55
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 24709
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP 3 year Pickup and Return Compaq/Pavilion/Stream Notebook Service:
De korte redactionele beschrijving van HP 3 year Pickup and Return Compaq/Pavilion/Stream Notebook Service
HP 3 year Pickup and Return Compaq/Pavilion/Stream Notebook Service

Marketingtekst HP 3 year Pickup and Return Compaq/Pavilion/Stream Notebook Service

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 3 year Pickup and Return Compaq/Pavilion/Stream Notebook Service.
HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.
Korte samenvatting HP 3 year Pickup and Return Compaq/Pavilion/Stream Notebook Service:
Deze korte samenvatting van de HP 3 year Pickup and Return Compaq/Pavilion/Stream Notebook Service-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 3 year Pickup and Return Compaq/Pavilion/Stream Notebook Service
Lange samenvatting HP 3 year Pickup and Return Compaq/Pavilion/Stream Notebook Service:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 3 year Pickup and Return Compaq/Pavilion/Stream Notebook Service, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP 3 year Pickup and Return Compaq/Pavilion/Stream Notebook Service
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs