X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1 j PW, vlg werkd, Designjet 70-130 HW supp
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
U4662PE
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4042448830968
Categorie :
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 mrt 2017 13:59:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 109038
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP 1 j PW, vlg werkd, Designjet 70-130 HW supp:
De korte redactionele beschrijving van HP 1 j PW, vlg werkd, Designjet 70-130 HW supp
HP 1 j PW, vlg werkd, Designjet 70-130 HW supp

Marketingtekst HP 1 j PW, vlg werkd, Designjet 70-130 HW supp

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 1 j PW, vlg werkd, Designjet 70-130 HW supp.
HP Hardware Support Onsite Service biedt hoogwaardige remote assistentie en onsite support voor de gedekte hardware en stelt u in staat de uptime van producten te verbeteren. U heeft keuze uit meerdere voorgedefinieerde servicelevel-opties met verschillende onsite responstijden, call-to-repair tijden en dekkingsvensters, zodat u de service kunt afstemmen op uw specifieke behoeften. Serviceniveau-opties met call-to-repair tijden biedt IT-beheerders hulp van supportspecialisten die snel beginnen met het oplossen van systeemproblemen om te zorgen dat de hardware binnen een aangegeven tijd weer operationeel is.
Korte samenvatting HP 1 j PW, vlg werkd, Designjet 70-130 HW supp:
Deze korte samenvatting van de HP 1 j PW, vlg werkd, Designjet 70-130 HW supp-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 1 j PW, vlg werkd, Designjet 70-130 HW supp, 1 jaar, Ter plaatse, Designjet 70/90/1xx
Lange samenvatting HP 1 j PW, vlg werkd, Designjet 70-130 HW supp:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 1 j PW, vlg werkd, Designjet 70-130 HW supp, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP 1 j PW, vlg werkd, Designjet 70-130 HW supp. Aantal jaar: 1 jaar, Soort: Ter plaatse, Compatibiliteit: Designjet 70/90/1xx
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Aantal jaar
Period of time over which the product may be used.
1 jaar
Soort
Characteristics of the device.
Ter plaatse
Kenmerken
Next Business Day (NBD)
Yes
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Designjet 70/90/1xx