X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3 year Support Plus Microsoft ProLiant ML310 Service
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
U4458E
Categorie :
Services which rent equipment, space, and bandwidth to business customers.
IT support services
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:27:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 16107
Deze statistiek is gebaseerd op de 66720 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64984 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP 3 year Support Plus Microsoft ProLiant ML310 Service:
De korte redactionele beschrijving van HP 3 year Support Plus Microsoft ProLiant ML310 Service
Dankzij het extra stylus-pack komt u nooit in de problemen als u de oorspronkelijke stylus kwijt bent. Dit bevat 3 originele vervangende styluspennen voor de iPAQ.

Marketingtekst HP 3 year Support Plus Microsoft ProLiant ML310 Service

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 3 year Support Plus Microsoft ProLiant ML310 Service.
Dankzij het extra stylus-pack komt u nooit in de problemen als u de oorspronkelijke stylus kwijt bent. Dit bevat 3 originele vervangende styluspennen voor de iPAQ.
Korte samenvatting HP 3 year Support Plus Microsoft ProLiant ML310 Service:
Deze korte samenvatting van de HP 3 year Support Plus Microsoft ProLiant ML310 Service-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 3 year Support Plus Microsoft ProLiant ML310 Service
Lange samenvatting HP 3 year Support Plus Microsoft ProLiant ML310 Service:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 3 year Support Plus Microsoft ProLiant ML310 Service, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP 3 year Support Plus Microsoft ProLiant ML310 Service
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs