X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
U4426PE
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
U4426PE
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4053162116887
Categorie :
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 jul 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 11:14:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 156483
Deze statistiek is gebaseerd op de 64978 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-07-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63287 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP U4426PE:
De korte redactionele beschrijving van HP U4426PE
HP 1 year Post Warranty Pickup Return Notebook Only Service

Marketingtekst HP U4426PE

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP U4426PE.
HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

• 1 jaar deur-tot-deur service met haal- en brengservice en reparatie van de ondersteunde hardware na afloop van de HP productgarantie.


• Een koerier haalt het defecte product op de eerstvolgende werkdag na ontvangst van uw supportverzoek op. HP externe monitor is niet inbegrepen.


• 1 jaar haal- en brengservice voor uw HP product.
• Levering van HP Care Pack services door een netwerk van geaccrediteerde partners of een HP technicus waarborgt de best mogelijke service.
Korte samenvatting HP U4426PE:
Deze korte samenvatting van de HP U4426PE-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP U4426PE, Pick-up&return, 5x9
Lange samenvatting HP U4426PE:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP U4426PE, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP U4426PE. Aantal jaar: 1 jaar, Soort: Pick-up&return, Service-uren (days x hours): 5x9
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Aantal jaar
Period of time over which the product may be used.
1 jaar
Kenmerken
Soort
Characteristics of the device.
Ophalen & terugbrengen
Service-uren (days x hours)
5x9