X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
OpenView Storage Accountant 1 TB LTU
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
T2529AA#3Y6
Categorie :
A software licence permits you to use a piece of software legally. An software upgrade is a newer or better version, in order to bring the software up to date or to improve its characteristics.
softwarelicenties & -uitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 25 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:39:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7633
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 25-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP OpenView Storage Accountant 1 TB LTU:
De korte redactionele beschrijving van HP OpenView Storage Accountant 1 TB LTU
HP OpenView Storage Accountant 1 TB LTU

Marketingtekst HP OpenView Storage Accountant 1 TB LTU

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP OpenView Storage Accountant 1 TB LTU.
HP OpenView Storage Accountant biedt een toolset voor het meten van opslag die aan gebruikers is toegewezen voor financiële analyse, budgettering en doorbelasting.

• Gecentraliseerd: één console voor meting en doorbelasting van opslag voor het gehele opslagnetwerk


• Efficiënt: automatiseert de meting en berekening en doorbelasting van opslagkosten op basis van het gebruik van opslag en service


• Alomvattend: ondersteunt account- en service level-beheer, bijvoorbeeld afstemming van het service-aanbod op prijsniveaus
Korte samenvatting HP OpenView Storage Accountant 1 TB LTU:
Deze korte samenvatting van de HP OpenView Storage Accountant 1 TB LTU-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP OpenView Storage Accountant 1 TB LTU
Lange samenvatting HP OpenView Storage Accountant 1 TB LTU:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP OpenView Storage Accountant 1 TB LTU, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP OpenView Storage Accountant 1 TB LTU
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs