X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q8730A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q8730A
Categorie :
Good-quality paper, usually white, which is used for drawing or painting. Comes in various sizes including A4 and A3 .
creatief papier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 12 aug 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 19 mei 2016 11:46:08
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 62069
Deze statistiek is gebaseerd op de 61744 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 12-08-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60104 gratis Open Icecat-gebruikers.
  HP Art aquarelpapier 240 gr/m² (0,3MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Garantie: Voor dit HP product geldt een wereldwijde garantie plus service en support van HP Customer Care.
Standaard garantieverklaring: Voor dit HP product geldt een wereldwijde garantie plus service en support van HP Customer Care. Als u niet volledig tevreden bent, kijk dan op de HP website http:///support voor informatie over services en support van HP, of ga voor garantie naar uw leverancier. Dit vertegenwoordigt geen inbreuk op uw wettelijk vastgelegde rechten.
Lange productnaam HP Q8730A creatief papier:
De korte redactionele beschrijving van HP Q8730A creatief papier
HP Art aquarelpapier, 240 gr/m², 25 vel, A3+/330 x 483 mm

Marketingtekst HP Q8730A creatief papier

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q8730A creatief papier.
Resultaten van expositiekwaliteit op een natuurlijk wit materiaal met matte finish en structuur. Dit voordelige, geschepte papier met coating produceert kleurrijke prints die generaties lang lichtbestendig zijn[1].

Voordelig hoogwaardige foto's en kunstprints van topkwaliteit produceren.Uw kunstwerken blijven in goede conditie – prints zijn generaties lang lichtbestendig[p1].Kunstprints van expositiekwaliteit produceren met rijke, accurate kleuren en nauwkeurige details.


Korte samenvatting HP Q8730A creatief papier:
Deze korte samenvatting van de HP Q8730A creatief papier-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Q8730A
Lange samenvatting HP Q8730A creatief papier:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q8730A creatief papier, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Q8730A
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Hoeveelheid vellen*
25
Technische details
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
329 x 483 mm
Printtype
Inkjet
Gewicht printermedia
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
240