Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q8687AE grootformaatmedia

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q8687AE
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q8687AE
Categorie
Large format media include billboard posters and large outdoor screens.
grootformaatmedia
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 jan 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 81342
Deze statistiek is gebaseerd op de 69217 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-01-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67456 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:42:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
HP Universal Photo-realistic Paper 195 gr/m2 (0,1MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Garantie: Hewlett-Packard grootformaat printermedia voldoen aan de door HP gepubliceerde specificaties, zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt.
Standaard garantieverklaring: HP grootformaat printermedia zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Gebruikers die desondanks niet tevreden zijn over HP grootformaat printermedia kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP Q8687AE grootformaatmedia :
De korte redactionele beschrijving van HP Q8687AE grootformaatmedia

HP Universal Photo-realistic papier, 195 gr/m², 1372 mm x 45,7 m
Meer>>>

HP Q8687AE grootformaatmedia

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q8687AE grootformaatmedia.
Een uiterst veelzijdig fotorealistisch papier dat ideaal is voor binnen- en buitentoepassingen die een superieure weergavekwaliteit vereisen. Deze hoogwaardige media maximaliseren de productiviteit omdat ze een zeer korte droogtijd hebben en zonder lamineren waterbestendig zijn.

HP Universal Photo-realistic Paper biedt een bijna even goede printkwaliteit als fotopapier; dat maakt het ideaal voor tal van grafische displaytoepassingen.HP Universal Photo-realistic Paper is gemakkelijk te gebruiken en verhoogt daardoor de productiviteit.HP Universal Photo-realistic Paper is een papier voor een complete solvent printeroplossing, dat briljante, fotorealistische prints oplevert voor opvallende displays.


Korte samenvatting HP Q8687AE grootformaatmedia:
Deze korte samenvatting van de HP Q8687AE grootformaatmedia-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Q8687AE, 45,7 m, 1372 mm x 45.7 m
Lange samenvatting HP Q8687AE grootformaatmedia :

HP Q8687AE. Maximum rollengte: 45,7 m, Afmetingen papier: 1372 mm x 45.7 m

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q8687AE grootformaatmedia, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Kenmerken
Maximum rollengte
45,7 m
Kenmerken
Gewicht printermedia
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
195
Afmetingen papier
1372 mm x 45.7 m
X