X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q8685AE
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q8685AE
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0883585510290
Categorie :
Film that can be printed on by laser printers and photocopies and then used for presentations and for signs.
matwitte films
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 08 jan 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:50:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 55556
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 08-01-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
  HP Premium Backlit film 180 gr/m² (0,1MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Garantie: Hewlett-Packard grootformaat printermedia voldoen aan de door HP gepubliceerde specificaties, zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt.
Standaard garantieverklaring: HP grootformaat printermedia zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Gebruikers die desondanks niet tevreden zijn over HP grootformaat printermedia kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP Q8685AE matwitte film:
De korte redactionele beschrijving van HP Q8685AE matwitte film
HP Premium Backlit film, 180 gr/m², 1372 mm x 20 m

Marketingtekst HP Q8685AE matwitte film

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q8685AE matwitte film.
De beste backlit media in hun klasse met een superieure weergavekwaliteit. HP Premium Backlit film werkt probleemloos: het genereert vrijwel geen statische lading en kan worden gelamineerd om de prints nog duurzamer te maken.

HP Premium Backlit film biedt een superieure printkwaliteit, met levendige kleuren en diep zwart, die ideaal is voor opvallende backlit displays.Samen met HP low-solvent printers ontwikkeld voor een onovertroffen betrouwbaarheid, weergavekwaliteit, duurzaamheid, prestaties en gebruiksgemak.Waarborgt in combinatie met HP Vivera inkt weinig kleurverloop na het printen.


Korte samenvatting HP Q8685AE matwitte film:
Deze korte samenvatting van de HP Q8685AE matwitte film-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Q8685AE
Lange samenvatting HP Q8685AE matwitte film:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q8685AE matwitte film, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Q8685AE
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Lengte*
The measurement or extent of something from end to end; the greater of two or the greatest of three dimensions of an object.
20 m
Media gewicht*
The weight of the media used with this product.
180 g/m²
Breedte*
143 cm (56.3")
Mediafinish
The way that a product is finished e.g. paper can have a matt or gloss finish.
Mat
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 70 procent
Bedrijfstemperatuur, bereik
59 - 86°F
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1432 x 160 x 150 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
7,7 kg
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
7,7 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1432 x 160 x 150 mm
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 60 procent
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
30 stuk(s)
Technische details
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
10 - 30°C
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 30°C
Gewicht pallet
256 kg
Core diameter
7,62 cm
Retail-only vlag
Yes
Core formaat
3
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1460 x 760 x 1120 mm
Witheid
Color measurement of media's surface and test method
80
Afmetingen verpakking (B x D x H)
1430 x 160 x 149,9 mm (56,3 x 6,3 x 5,9")
Afmetingen pallet (B x D x H) (imperiaal)
1460,5 x 762 x 1117,6 mm (57,5 x 30 x 44")
Aantal per doos
number of sheets or media per single package
1 stuk(s)