X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q8662A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q8662A
Categorie :
Speciaal papier voor inkjetprinters, vaak voorzien van een speciale laag die er bijvoorbeeld voor zorgt dat de inkt sneller droogt en/of prints er langer goed uitzien.
printerpapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:01:38
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 50691
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Garantie: Hewlett-Packard grootformaat printermedia voldoen aan de door HP gepubliceerde specificaties, zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt.
Standaard garantieverklaring: HP grootformaat printermedia zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Gebruikers die desondanks niet tevreden zijn over HP grootformaat printermedia kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP Q8662A A3+ (330x483 mm) Hoogglans Wit papier voor inkjetprinter:
De korte redactionele beschrijving van HP Q8662A A3+ (330x483 mm) Hoogglans Wit papier voor inkjetprinter
HP Professioneel contract proofingpapier, hoogglanzend, 200 gr/m², 50 vel, A3+/330 x 483 mm

Marketingtekst HP Q8662A A3+ (330x483 mm) Hoogglans Wit papier voor inkjetprinter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q8662A A3+ (330x483 mm) Hoogglans Wit papier voor inkjetprinter.
HP Professional contract proofingpapier, hoogglanzend biedt een groot kleurbereik en een uitzonderlijke kleuraccuratesse die compatibel zijn met de ISO- en SWOP-standaarden. Deze microporeuze, sneldrogende media stellen makers van proefdrukken in staat offset- en gravureprintprocessen te emuleren.

HP Professional contract proofingpapier, hoogglanzend is ideaal voor het genereren van voordelige, accurate digitale proefdrukken die voldoen aan de ISO- en SWOP-standaarden.Bij gebruik met HP Vivera inkt is HP Professional contract proofingpapier, hoogglanzend onmiddellijk droog en kunnen de prints direct worden verwerkt. Dankzij de uitstekende kleurstabiliteit en zeer geringe kleurverschuiving na het printen behouden de prints hun accurate kleuren.HP Professional contract proofingpapier, hoogglanzend is samen met HP Vivera inkt en HP printers ontworpen en getest om telkens opnieuw betrouwbare, consistente prestaties te leveren, met resultaten waarop u altijd kunt rekenen.


Korte samenvatting HP Q8662A A3+ (330x483 mm) Hoogglans Wit papier voor inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de HP Q8662A A3+ (330x483 mm) Hoogglans Wit papier voor inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Q8662A, A3+ (330x483 mm), Hoogglans, Wit, 200 g/m², 50 vel, 20 - 70 procent
Lange samenvatting HP Q8662A A3+ (330x483 mm) Hoogglans Wit papier voor inkjetprinter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q8662A A3+ (330x483 mm) Hoogglans Wit papier voor inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Q8662A. Papier afmeting: A3+ (330x483 mm), Mediafinish: Hoogglans, Kleur van het product: Wit. Vellen per pak: 50 vel
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Papier afmeting*
The size of the paper e.g. A4, A3.
A3+ (330x483 mm)
Mediafinish*
The way that a product is finished e.g. paper can have a matt or gloss finish.
Hoogglans
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Media gewicht*
The weight of the media used with this product.
200 g/m²
Dikte printermedia
Physical thickness of media (paper or film) expressed in mils and microns.
7.5
Inhoud van de verpakking
Vellen per pak *
The number of sheets of paper etc. in each pack.
50 vel
Eisen aan de omgeving
Bedrijfstemperatuur, bereik
59 - 95°F
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 70 procent