X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD/DVD Tattoos-13 x 18 cm/15 sht
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q8047A
Categorie :
Fotopapier is speciaal gemaakt voor het afdrukken van foto\'s. Gebruikt u dus fotopapier om uw foto\'s perfect af te drukken!
pakken fotopapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 mei 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:56:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 32910
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-05-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Garantieverklaring: Voor dit product geldt een wereldwijde garantie plus service en support van HP Customer Care. Als u niet volledig tevreden bent, kijk dan op de HP website http:///support voor informatie over services en support van HP, of ga voor garantie naar uw leverancier. Dit vertegenwoordigt geen inbreuk op uw wettelijk vastgelegde rechten.

Marketingtekst HP CD/DVD Tattoos-13 x 18 cm/15 sht pak fotopapier

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP CD/DVD Tattoos-13 x 18 cm/15 sht pak fotopapier.
HP cd/dvd tatoeages zijn de glanzendste disclabels van fotokwaliteit op de markt [p1]. De resultaten hebben briljante kleuren en foto's worden scherp gereproduceerd – dat maakt ze ideaal voor muziekverzamelingen, cadeautjes, speciale evenementen en zakelijke presentaties. Deze unieke labels zijn beter water- en lichtbestendig dan papieren labels en hebben een unieke cirkelvormige hechtlaag waarmee ze egaal kunnen worden aangebracht. U kunt zelf foto's en afbeeldingen toevoegen of een keuze maken uit de gratis ontwerpsjablonen op: www.hp.com/eur/tattoos.

Features
Korte samenvatting HP CD/DVD Tattoos-13 x 18 cm/15 sht pak fotopapier:
Deze korte samenvatting van de HP CD/DVD Tattoos-13 x 18 cm/15 sht pak fotopapier-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP CD/DVD Tattoos-13 x 18 cm/15 sht
Lange samenvatting HP CD/DVD Tattoos-13 x 18 cm/15 sht pak fotopapier:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP CD/DVD Tattoos-13 x 18 cm/15 sht pak fotopapier, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP CD/DVD Tattoos-13 x 18 cm/15 sht
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs