X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q7990A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q7990A
Categorie :
Fotopapier is speciaal gemaakt voor het afdrukken van foto\'s. Gebruikt u dus fotopapier om uw foto\'s perfect af te drukken!
pakken fotopapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 aug 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:01:00
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 33309
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-08-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Garantie: Hewlett-Packard grootformaat printermedia voldoen aan de door HP gepubliceerde specificaties, zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt.
Standaard garantieverklaring: HP grootformaat printermedia zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Gebruikers die desondanks niet tevreden zijn over HP grootformaat printermedia kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP Q7990A Glans pak fotopapier:
De korte redactionele beschrijving van HP Q7990A Glans pak fotopapier
HP Premium Instant-dry fotopapier, glanzend, 260 gr/m², 458 mm x 15,2 m

Marketingtekst HP Q7990A Glans pak fotopapier

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q7990A Glans pak fotopapier.
Uw foto's lijken van de pagina af te springen. Zwart is dieper en kleuren zijn levendiger dan met de vorige versie. En zoals altijd bent u verzekerd van direct droge, duurzame prints.

Nog meer indruk maken. Verbeterd HP Premium Instant-dry Gloss fotopapier biedt een onovertroffen weergavekwaliteit voor briljante foto's en opvallende display's, van posters en presentaties tot retailmateriaal.Tijd en geld besparen met prints die direct droog zijn en na het printen onmiddellijk kunnen worden verwerkt en gelamineerd.HP Premium Instant-dry Gloss fotopapier is samen met originele HP Vivera inkt op pigmentbasis ontworpen voor gewaarborgde resultaten. Waterbestendige prints zijn binnen, niet in direct zonlicht, ruim 200 jaar lichtbestendig.[1]


Korte samenvatting HP Q7990A Glans pak fotopapier:
Deze korte samenvatting van de HP Q7990A Glans pak fotopapier-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Q7990A, Glans, 15,2 m, 30 - 80 procent, 15 - 30 °C, 18 - 30 °C, 35 - 65 procent
Lange samenvatting HP Q7990A Glans pak fotopapier:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q7990A Glans pak fotopapier, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Q7990A. Mediafinish: Glans, Rollengte: 15,2 m. Gewicht verpakking: 2,65 kg. Afmetingen (BxDxH): 111 x 108 x 508 mm, Afmetingen verpakking (BxDxH): 111 x 108 x 508 mm, Aantal per pallet: 99 stuk(s)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Mediafinish
The way that a product is finished e.g. paper can have a matt or gloss finish.
Glans
Gewicht printermedia
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
260
Rollengte
15,2 m
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
35 - 65 procent
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
30 - 80 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
18 - 30°C
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 30°C
Verpakking
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
2,65 kg
Overige specificaties
Afmetingen papier
458mm x 15.2m
Bedrijfstemperatuur, bereik
60 - 85°F
Core diameter
5,08 cm
Overige specificaties
Gewicht pallet
330 kg
Ondoorzichtigheid
Ability of the media to block light transmission through the media
95 procent
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
111 x 108 x 508 mm
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
111 x 108 x 508 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
2,65 kg
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
99 stuk(s)
Aantal per doos
number of sheets or media per single package
1 stuk(s)
Afmetingen pallet (B x D x H) (imperiaal)
1257,3 x 1016 x 520,7 mm (49,5 x 40 x 20,5")
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1257 x 1016 x 521 mm
Helderheid printermedia
Measurement of the amount of reflected light and test method
90%
Core formaat
2
Afmetingen verpakking (B x D x H)
111,3 x 108 x 508 mm (4,38 x 4,25 x 20")