Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q7875EE Zwart, Cyaan, Lichtyaan, Lichtmagenta, Geel inktcartridge

X
so Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q7875EE
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q7875EE
Categorie
Inktcartridges voor inkjet printers.
inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 56319
Deze statistiek is gebaseerd op de 71958 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 70289 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 jun 2017 01:15:38
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Inktcartridge: HP producten zijn, bij normaal gebruik volgens de specificaties, gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tot de op het product aangegeven datum. Degeldt niet voor lege cartridges of cartridges die op enige manier gewijzigd zijn. Raadpleeg voor complete garantiegegevens uw dealer of de HP website: www.hp.com/support/inkjet_warranty. Mogelijk hebt u naast devan de fabrikant nog andere wettelijke rechten of aanspraakmogelijkheden jegens de leverancier.

Fotopapier: Voor dit product geldt een wereldwijdeplus service en support van HP Customer Care. Als u niet volledig tevreden bent, kijk dan op de HP website http://www.hp.com/support voor informatie over services en support van HP, of ga voornaar uw leverancier. Dit vertegenwoordigt geen inbreuk op uw wettelijk vastgelegde rechten.
Lange productnaam HP Q7875EE Zwart, Cyaan, Lichtyaan, Lichtmagenta, Geel inktcartridge :
De korte redactionele beschrijving van HP Q7875EE Zwart, Cyaan, Lichtyaan, Lichtmagenta, Geel inktcartridge

cyan, magenta, yellow + 100 x 150mm
Meer>>>

HP Q7875EE Zwart, Cyaan, Lichtyaan, Lichtmagenta, Geel inktcartridge:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q7875EE Zwart, Cyaan, Lichtyaan, Lichtmagenta, Geel inktcartridge.
Gebaseerd op lichtbestendigheidstests van Wilhelm Imaging Research, Inc. met prints op HP Premium Plus fotopapier achter glas. Zie www.hp.com/eur/faderesistance

Thuis foto's printen is nu eenvoudiger en voordeliger dan ooit met het HP Pro fotopack. Het bevat inkt en papier om professionele 10 x 15 cm kleurenfoto's zonder witranden te printen voor een scherpe prijs.

Thuis foto's printen is nu eenvoudiger en voordeliger dan ooit met het HP Pro fotopack. Het bevat alle supplies om thuis probleemloos en tegen een gunstige prijs professionele 10 x 15 cm kleurenfoto's zonder witranden te printen. De HP inktcartridges en HP Premium Plus fotopapier produceren kleurenfoto's van professionele kwaliteit die beter lichtbestendig zijn dan traditioneel geproduceerde foto's – dus uw foto's blijven jarenlang mooi*.
Korte samenvatting HP Q7875EE Zwart, Cyaan, Lichtyaan, Lichtmagenta, Geel inktcartridge:
Deze korte samenvatting van de HP Q7875EE Zwart, Cyaan, Lichtyaan, Lichtmagenta, Geel inktcartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Q7875EE, Zwart, Cyaan, Lichtyaan, Lichtmagenta, Magenta, Geel, 20 - 80 procent, 0 - 40 °C, 15 - 35 °C, 145 mm, 88 mm
Lange samenvatting HP Q7875EE Zwart, Cyaan, Lichtyaan, Lichtmagenta, Geel inktcartridge :

HP Q7875EE. Printkleuren: Zwart, Cyaan, Lichtyaan, Lichtmagenta, Magenta, Geel. Breedte verpakking: 145 mm, Diepte verpakking: 88 mm, Hoogte verpakking: 228,5 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q7875EE Zwart, Cyaan, Lichtyaan, Lichtmagenta, Geel inktcartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Kenmerken
Printkleuren *
Zwart, Cyaan, Lichtyaan, Lichtmagenta, Magenta, Geel
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur bij opslag
0 - 40 °C
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
15 - 35 °C
Gewicht en omvang
Breedte verpakking
145 mm
Diepte verpakking
88 mm
Hoogte verpakking
228,5 mm
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
HP 338 originele zwarte inktcartridge HP 338 originele zwarte inktcartridge
(show image)
C8765EE 338 originele zwarte inktcartridge EUR 10,00
(excl. VAT)
EUR 12,20 (incl. VAT)
HP 343 originele drie-kleuren inktcartridge HP 343 originele drie-kleuren inktcartridge
(show image)
C8766EE 343 originele drie-kleuren inktcartridge EUR 19,19
(excl. VAT)
EUR 23,03 (incl. VAT)
HP 342 originele drie-kleuren inktcartridge HP 342 originele drie-kleuren inktcartridge
(show image)
C9361EE 342 originele drie-kleuren inktcartridge EUR 8,00
(excl. VAT)
EUR 9,60 (incl. VAT)
X