X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Spectrophotometer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q7795A
Categorie :
A point of interaction between computer hardware or software and peripheral devices such as computer monitor or a keyboard
interfacecomponenten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:33:48
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 34404
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP Spectrophotometer:
De korte redactionele beschrijving van HP Spectrophotometer
De HP Spectrofotometer is een complete kleurbeheeroplossing voor het kalibreren en het maken van profielen voor monitoren, printers, scanners en digitale projectoren, gebaseerd op de toonaangevende GretagMacbeth technologie en ICC-specificaties.

Marketingtekst HP Spectrophotometer

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Spectrophotometer.
De HP Spectrofotometer is een complete kleurbeheeroplossing voor het kalibreren en het maken van profielen voor monitoren, printers, scanners en digitale projectoren, gebaseerd op de toonaangevende GretagMacbeth technologie en ICC-specificaties. In combinatie met een groot aantal compatibele HP producten zorgt hij voor accurate, consistente en betrouwbare kleurafstemming – altijd gebruiksvriendelijk, ongeacht het uitvoerapparaat.
Korte samenvatting HP Spectrophotometer:
Deze korte samenvatting van de HP Spectrophotometer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Spectrophotometer
Lange samenvatting HP Spectrophotometer:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Spectrophotometer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Spectrophotometer
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs