X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
256MB DDR DIMM
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q7719A
Categorie :
Het werkgeheugen, ook wel RAM (Random Access Memory) genaamd, is een belangrijk onderdeel van computers, servers en andere elektronica. Dit geheugen is over het algemeen veel sneller dan het permanente geheugen van uw computer en wordt gewist wanneer u de computer uitzet. Een geheugenuitbreiding is vaak een efficiënte en goedkope manier om uw wat oudere computer zo up te graden dat hij weer een tijd mee kan.
geheugenmodules
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:52:34
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 79153
Deze statistiek is gebaseerd op de 66527 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64791 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP 256MB DDR DIMM 0.25GB DDR 266MHz geheugenmodule:
De korte redactionele beschrijving van HP 256MB DDR DIMM 0.25GB DDR 266MHz geheugenmodule
HP 256 MB 100-pin DDR DIMM

Marketingtekst HP 256MB DDR DIMM 0.25GB DDR 266MHz geheugenmodule

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 256MB DDR DIMM 0.25GB DDR 266MHz geheugenmodule.
HP geheugenupgrades verhogen de printprestaties bij complexe documenten door verbetering van de datastroom.

Complexe printopdrachten sneller uitvoeren en gemakkelijker uw deadlines halen.Snel meer en grotere bestanden laden vanaf het netwerk om het netwerkverkeer te beperken.Concentreer u op de inhoud van uw werk, niet op de tijd die nodig is om te printen.


Korte samenvatting HP 256MB DDR DIMM 0.25GB DDR 266MHz geheugenmodule:
Deze korte samenvatting van de HP 256MB DDR DIMM 0.25GB DDR 266MHz geheugenmodule-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 256MB DDR DIMM, DDR, 100-pin DIMM, 1 x 0.25 GB
Lange samenvatting HP 256MB DDR DIMM 0.25GB DDR 266MHz geheugenmodule:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 256MB DDR DIMM 0.25GB DDR 266MHz geheugenmodule, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP 256MB DDR DIMM. Intern geheugentype: DDR, Geheugen form factor: 100-pin DIMM, Geheugenlayout (modules x formaat): 1 x 0.25 GB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geheugen
Intern geheugen*
A computer's memory which is directly accessible to the CPU.
0,25 GB
Intern geheugentype*
The type of internal memory such as RAM, GDDR5.
DDR
Kloksnelheid geheugen*
The frequency at which the memory (e.g. RAM) runs.
266 MHz
Geheugen
Geheugen form factor *
De uiterlijke kenmerken van de geheugenmodule
100-pin DIMM
Geheugenlayout (modules x formaat) *
1 x 0,25 GB
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
MicroMemory

(toon je logo)
We only include the brand logos of Open Icecat participants (sponsors) with whom we entered into a formal agreement to make their product content available for all their channel partners on their websites. Open Icecat is the most powerful network as it is used by 66527 channel partners already
MicroMemory 256MB, DDR, 266MHZ 0.25GB DDR 266MHz geheugenmodule
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
MMH2627/256
EUR 40,00
(excl. VAT)
EUR 48,00(incl. VAT)