X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
LaserJet
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q7556A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q7556A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0882780149526
Categorie :
Vergroot de invoercapaciteit van uw printer met een extra papierlade, voor minder onderhoud en langer printen.
papierlades & documentinvoeren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 jan 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:50:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 108034
Deze statistiek is gebaseerd op de 66527 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-01-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64791 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP LaserJet Q7556A:
De korte redactionele beschrijving van HP LaserJet Q7556A
HP LaserJet All-in-One 250-sheet Paper Trays

Marketingtekst HP LaserJet Q7556A

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP LaserJet Q7556A.
Dit accessoire breidt de invoercapaciteit uit met 250 vel en vergroot de mediaflexibiliteit; dat verhoogt de productiviteit en vergemakkelijkt het printerbeheer. Zo zijn er altijd verschillende printmedia in de printer geladen en kunt u 500 pagina's printen zonder tijdverlies.

Meer up-time en meer pagina's printen zonder tijdverliesAlle tijd om uw werk en printresultaten te beheren, in plaats van de papierladeAltijd diverse papiersoorten en ­formaten geladen – klaar om te printen


Korte samenvatting HP LaserJet Q7556A:
Deze korte samenvatting van de HP LaserJet Q7556A-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP LaserJet Q7556A, HP LaserJet 3390 HP LaserJet 3392 HP LaserJet M2727, plain paper, Laser
Lange samenvatting HP LaserJet Q7556A:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP LaserJet Q7556A, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Q7556A, LaserJet. Compatibele producten: HP LaserJet 3390 HP LaserJet 3392 HP LaserJet M2727. Ondersteunde mediatypen: plain paper. Printtechnologie: Laser
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Maximumcapaciteit
maximum tape capacity, expressed in bytes
250 vel
Compatibele producten
Other products that can be used with this product.
HP LaserJet 3390
HP LaserJet 3392
HP LaserJet M2727
Mediaformaten
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
Normaal papier
Legaal
Yes
Mediaformaten
Letter
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
3,25 kg
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
3,91 kg
Overige specificaties
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Formaten afwijkende media
147 x 211 - 216 x 356 mm