Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP LaserJet 5200tn 1200 x 1200DPI A3

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
LaserJet
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
5200
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
5200tn
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q7545A#BB2
Categorie
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laser-/ledprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 19579
Deze statistiek is gebaseerd op de 74034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72332 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 20 okt 2017 06:47:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
GS Certificate LJ 5200 BOISB-0502-00 (0,8MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
HP LaserJet 5200 printer serie (0,5MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Garantie: Een jaar garantie met on-site service op de volgende werkdag
Lange productnaam HP LaserJet 5200tn 1200 x 1200DPI A3 :
De korte redactionele beschrijving van HP LaserJet 5200tn 1200 x 1200DPI A3

Deze krachtige, monochrome A3+ laserprinter voorziet in alle kantoorprintbehoeften: hij is efficiënt en veelzijdig, flexibel en gemakkelijk te beheren.
Meer>>>

HP LaserJet 5200tn 1200 x 1200DPI A3:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP LaserJet 5200tn 1200 x 1200DPI A3.
Deze hoogpresterende monochrome A3+ HP LaserJet verhoogt de productiviteit van werkgroepen. Hij werkt efficiënt met zeer hoge printsnelheden, waarbij de eerste pagina snel gereed is, de krachtige 460-MHz processor verwerkt complexe printopdrachten met gemak, het geheugen is uit te breiden (tot 512 Mb) en hij bezit een toonaangevende netwerkinterface*. Flexibele papierverwerkingsmogelijkheden tot A3+, om gespecialiseerde documenten te produceren. Extra opties zoals een vaste schijf en CompactFlash™ ondersteuning zijn beschikbaar en HP beheertools besparen veel tijd.

ABU - United Kingdom - UK English localization
Korte samenvatting HP LaserJet 5200tn 1200 x 1200DPI A3:
Deze korte samenvatting van de HP LaserJet 5200tn 1200 x 1200DPI A3-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP LaserJet 5200tn, 1200 x 1200 DPI, 65000 pagina's per maand, Laser, 35 ppm, 35 ppm, 18,5 ppm
Lange samenvatting HP LaserJet 5200tn 1200 x 1200DPI A3 :

HP 5200tn, LaserJet. Maximale resolutie: 1200 x 1200 DPI, Gebruiksindicatie (maximaal): 65000 pagina's per maand, Printtechnologie: Laser. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 35 ppm, Printsnelheid (zwart, concept, A4/US Letter): 35 ppm, Printsnelheid (zwart, standaard, A3): 18,5 ppm. Standaard invoercapaciteit: 850 vel, Maximum invoercapaciteit: 850 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 250 vel, Maximale uitvoercapaciteit: 250 vel. Maximale ISO A-series papierformaat: A3, Typen printmedia: verbinding-papier, Voorraad kaarten, Enveloppen, Labels, Normaal papier, Voorbedrukt papier,..., ISO A-series afmetingen (A0...A9): A3,A4,A5,A6

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP LaserJet 5200tn 1200 x 1200DPI A3, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Printtechnologie
Kleur *
No
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
1200 x 1200 DPI
Gebruiksindicatie (maximaal) *
65000 pagina's per maand
Duplex printen *
Geeft aan of automatisch tweezijdig printen mogelijk is.
No
Aantal printcartridges *
1
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Zuinig printen
Of het product al dan niet voorzien is van speciale functies die het printen voordelig maken, of een lijst van deze functies.
Yes
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
35 ppm
Printsnelheid (zwart, concept, A4/US Letter)
35 ppm
Printsnelheid (zwart, standaard, A3)
18,5 ppm
Opwarmtijd
Time needed before printing after power switched on, expressed in minutes.
40 s
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
10 s
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit *
850 vel
Maximum invoercapaciteit
850 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit *
250 vel
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
250 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A3
Typen printmedia *
verbinding-papier, Voorraad kaarten, Enveloppen, Labels, Normaal papier, Voorbedrukt papier, Gerecycled papier, Transparanten
ISO A-series afmetingen (A0...A9) *
A3,A4,A5,A6
Non-ISO print papierafmetingen
Executive, Legal, Letter
JIS B-series maten (B0...B9)
B4,B5,B6
Maximale printafmetingen
A3 (297 x 420 mm)
Netwerk
Ethernet LAN *
Een Ethernet-LAN (Local Area Network)-interface is aanwezig, voor een vast netwerkverbinding via een kabel.
Yes
Wi-Fi *
No
Netwerkgereed *
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
Yes
Mobiele printing technologieën *
Niet ondersteund
Poorten & interfaces
Standaard interfaces *
Ethernet, Parallel, USB 2.0
Geheugen
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
64 MB
Maximaal intern geheugen *
512 MB
Design
Kleur van het product *
Grijs
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
600 W
Ingangsspanning
110-240
Frequentie
50/60
Stroomverbruik (in standby)
27 W
Stroomverbruik (PowerSave)
7,5 W
Energie
Stroomverbruik (indien uit)
0,5 W
Certificaten
Energy Star-certificaat
Yes
Prestatie
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
460 MHz
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
10 - 32 °C
Temperatuur bij opslag
0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Bedrijfstemperatuur, bereik
50 - 91 °F
Gewicht en omvang
Breedte *
490 mm
Diepte *
600 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
405 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
30,2 kg
Gewicht pallet
274 kg
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
42,7 kg
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
799 x 600 x 731 mm
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1200 x 800 x 2424 mm
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
6 stuk(s)
Standaard uitvoercapaciteit voor transparanten
250 vel
Printsnelheid (zwart, presentatiekwaliteit, A3)
18,5 ppm
Printkwaliteit (zwart, concept)
600 DPI
Printkwaliteit (zwart, standaard)
1200 DPI
Aanbevolen temperatuur bij gebruik
10 - 32 °C
Geheugenupgrade
Memory upgrades for the product, including size, type, and expansion method
0,512 GB
Printmarge onder (A4)
6 mm
Printmarge links (A4)
3,4 mm
Printmarge rechts (A4)
4,9 mm
Printmarge boven (A4)
3 mm
Standaard uitvoercapaciteit voor enveloppen
50 vel
Geluidsdruk
Hoeveelheid geluidsdruk per ISO 9614-1; uitgedrukt in decibels
54 dB
Printsnelheid (zwart, presentatiekwaliteit, A4)
35 ppm
Printkwaliteit (zwart, beste kwaliteit)
Maximale printkwaliteit met zwarte inktpatronen. Veelal wordt de kwaliteit geoptimaliseerd door rendering, en wordt er uitgegaan van de beste condities, zoals bijv. goed fotopapier.
1200 x 1200 DPI
Stroomverbruik (indien actief)
600 W
Afmetingen verpakking (B x D x H)
800,1 x 599,4 x 731,5 mm (31.5 x 23.6 x 28.8")
Afmetingen pallet (B x D x H) (imperiaal)
1219,2 x 800,1 x 2423,2 mm (48 x 31.5 x 95.4")
Gewicht pallet (imperiaal)
273,5 kg (603 lbs)
X