X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Color LaserJet 4730xm MFP
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q7520A#419#*IRIS
Categorie :
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:03:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8887
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Service- en supportopties: Gratis telefonische support tijdens de garantieperiode; optionele HP Care Packs beschikbaar voor uitbreiding van de standaard HP LaserJet productgarantie (een jaar) tot maximaal vijf jaar; optionele HP serviceovereenkomst
Garantie: Eén jaar garantie met on-site service
Lange productnaam HP Color LaserJet 4730xm MFP:
De korte redactionele beschrijving van HP Color LaserJet 4730xm MFP
Meer functies in één apparaat: printen, kopiëren, scannen*, analoog faxen** en digital sending***, hoge printsnelheden in zwart en in kleur plus betrouwbare HP LaserJet technologie; doordat de mfp dichtbij de werkgroep kan worden geplaatst, stijgt de productiviteit.

Marketingtekst HP Color LaserJet 4730xm MFP

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Color LaserJet 4730xm MFP.
De krachtige HP Color LaserJet 4730 MFP biedt betrouwbaarheid, uitgebreide functionaliteit en Color LaserJet kwaliteit. Hoge printsnelheden in kleur en zwart-wit (30 ppm), scannen*, analoog faxen**, digital sending*** en afwerkingsfuncties**** – alles in één apparaat dat met uw bedrijf meegroeit. De nieuwe HP ColorSphere toner produceert schitterende kleurendocumenten. Deze kosteneffectieve, gebruiksvriendelijke mfp kan dichtbij de werkgroep worden geplaatst, voor optimale prestaties en een hogere productiviteit.
Korte samenvatting HP Color LaserJet 4730xm MFP:
Deze korte samenvatting van de HP Color LaserJet 4730xm MFP-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Color LaserJet 4730xm MFP
Lange samenvatting HP Color LaserJet 4730xm MFP:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Color LaserJet 4730xm MFP, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Color LaserJet 4730xm MFP
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs