X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Photosmart A612 Compact Photo Printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q7115A show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0882780535381
Categorie :
Fotoprinters maken het mogelijk om zelf uw digitale foto\'s af te drukken. Met veel fotoprinters kan dit zelfs direct vanaf de camera, zonder dat u een computer nodig heeft!
fotoprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 aug 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:25:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 21223
Deze statistiek is gebaseerd op de 61915 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-08-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60276 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Garantie: Standaard één jaar hardwaregarantie. Garantie- en supportopties variëren per product, land en lokale wettelijk vereisten.
Lange productnaam HP Photosmart A612 Compact Photo Printer:
De korte redactionele beschrijving van HP Photosmart A612 Compact Photo Printer
Printen van pasfotoformaat tot 13 x 18 cm met deze draagbare printer. Foto's verbeteren door te zoomen, bij te snijden en leuke kaders toe te voegen zonder pc, met het 6,1-cm display. Automatisch rode ogen verwijderen met de HP Photo Fix knop.

Marketingtekst HP Photosmart A612 Compact Photo Printer

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Photosmart A612 Compact Photo Printer.
Foto’s printen direct nadat u ze hebt genomen. Printen op formaten van pasfoto tot 13 x 18 cm en creatieve randen toevoegen of opnamen bijsnijden en zoomen via het 6,1-cm display. Met de HP Photo Fix knop kunt u rode ogen detecteren en automatisch verwijderen. Foto’s zijn direct droog en waterbestendig wanneer u print met HP Vivera inkt en HP Advanced Photo Paper. U kunt direct vanaf een camera of geheugenkaart [p1] printen of gebruikmaken van een optionele draadloze Bluetooth-adapter (niet inbegrepen).
Korte samenvatting HP Photosmart A612 Compact Photo Printer:
Deze korte samenvatting van de HP Photosmart A612 Compact Photo Printer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Photosmart A612 Compact Photo Printer
Lange samenvatting HP Photosmart A612 Compact Photo Printer:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Photosmart A612 Compact Photo Printer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Photosmart A612 Compact Photo Printer
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs