Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Photosmart A618 Inkjet 4800 x 1200DPI Grafiet, Wit fotoprinter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Photosmart
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
A618
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q7113A show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0882780516243 show
Categorie
Fotoprinters maken het mogelijk om zelf uw digitale foto\'s af te drukken. Met veel fotoprinters kan dit zelfs direct vanaf de camera, zonder dat u een computer nodig heeft!
fotoprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 18738
Deze statistiek is gebaseerd op de 69357 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67578 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 07 apr 2017 11:59:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantie: Standaard één jaar hardwaregarantie. Garantie- en supportopties variëren per product, land en lokale wettelijk vereisten
Lange productnaam HP Photosmart A618 Inkjet 4800 x 1200DPI Grafiet, Wit fotoprinter :
De korte redactionele beschrijving van HP Photosmart A618 Inkjet 4800 x 1200DPI Grafiet, Wit fotoprinter

Photosmart A618
Meer>>>

HP Photosmart A618 Inkjet 4800 x 1200DPI Grafiet, Wit fotoprinter

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Photosmart A618 Inkjet 4800 x 1200DPI Grafiet, Wit fotoprinter.
U kunt direct draadloos printen vanaf cameratelefoons, pda’s en notebooks met draadloze Bluetooth-technologie. Printen op formaten tot 13 x 18 cm en creatieve randen toevoegen of foto’s bijsnijden en zoomen met behulp van knoppen op de printer en het 6,1-cm display. Met de HP Photo Fix knop kunt u rode ogen detecteren en automatisch verwijderen. Wanneer u print met HP Vivera inkt en HP Advanced Photo Paper, zijn uw foto’s direct droog en waterbestendig. Ze kunnen direct uit de printer worden beetgepakt zonder dat er vlekken of vegen ontstaan.
Korte samenvatting HP Photosmart A618 Inkjet 4800 x 1200DPI Grafiet, Wit fotoprinter:
Deze korte samenvatting van de HP Photosmart A618 Inkjet 4800 x 1200DPI Grafiet, Wit fotoprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Photosmart A618, Inkjet, 4800 x 1200 DPI, 98 s, 5" x 7" (13x18 cm), A4,A5, B5
Lange samenvatting HP Photosmart A618 Inkjet 4800 x 1200DPI Grafiet, Wit fotoprinter :

HP A618, Photosmart. Printtechnologie: Inkjet, Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI. Print snelheid (10x15 cm): 98 s. Maximale printafmetingen: 5" x 7" (13x18 cm), ISO A-series afmetingen (A0...A9): A4,A5, ISO B-series afmetingen (B0...B9): B5. Standaard invoercapaciteit: 20 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 20 vel

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Photosmart A618 Inkjet 4800 x 1200DPI Grafiet, Wit fotoprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Printtechnologie
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Inkjet
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
4800 x 1200 DPI
Printsnelheid
Print snelheid (10x15 cm)
98 s
Duplex printen
Geeft aan of automatisch tweezijdig printen mogelijk is.
Yes
Printen zonder witranden
Indicates whether this product is capable of printing borderless photos, and what size
Yes
Papier
Maximale printafmetingen *
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
5" x 7" (13x18 cm)
ISO A-series afmetingen (A0...A9)
Different sizes of paper from A0 (big) to A9 (small). A4 is the most common size used for printing documents.
A4, A5
ISO B-series afmetingen (B0...B9)
B5
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit
The number of sheets of paper that can be held by a device.
20 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit
The normal capacity for outputs for this product.
20 vel
Beeldscherm
Ingebouwd display *
A display which is part of the product, so you do not need to attach another display.
Yes
Beeldscherm
Beeldscherm
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
LCD
Poorten & interfaces
USB-poort *
Yes
USB-versie
Universal Serial Bus (USB) is een industriestandaard die in de jaren 1990 ontwikkeld is en de interface definieert voor het verbindingen, communicatie en energie-overdracht tussen computers en andere elektronische apparatuur. Iedere nieuwere versie - bijv. 1.1, 2.0 en 3.0 - is veel sneller dan de vorige.
2.0
Aantal USB-aansluitingen
1
PictBridge *
PictBridge is een industriestandaard uit 2003 van de Camera & Imaging Products Association (CIPA) voor het direct afdrukken van afbeeldingen.\nPictBridge maakt het mogelijk foto's van een digitale camera rechtstreeks door een printer te laten afdrukken via standaardverbindingen als USB (met een USB-kabel) of Bluetooth (draadloos).
Yes
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
252 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
116 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
129 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,57 kg
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
14 W
AC invoer voltage
The voltage of the AC electricity that is inpitted into the product.
100-240 V
AC invoer frequentie
50/60 Hz
Accu/Batterij oplaadtijd
Hoeveelheid tijd die het kost om de batterij op te laden van leeg naar helemaal vol.
2,5 uur
Technische details
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grafiet, Wit
Source Testseek-samenvatting Average rating
Updated:
2011-09-27
Testseek heeft 19 proffesionele recensies verzameld voor HP Photosmart A618 Compact Photo Printer. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 73 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
73%
X