X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
LaserJet
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q7003A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q7003A
Categorie :
Stapel uw printjes netjes op of laat ze automatisch nieten met een van deze handige uitbreidingen voor uw printer/kopieerapparaat.
uitvoerstapelaars
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 03 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:29:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 61161
Deze statistiek is gebaseerd op de 61744 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 03-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60104 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP LaserJet Q7003A uitvoerstapelaar:
De korte redactionele beschrijving van HP LaserJet Q7003A uitvoerstapelaar
HP Color LaserJet 750-sheet Output Stackers

Marketingtekst HP LaserJet Q7003A uitvoerstapelaar

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP LaserJet Q7003A uitvoerstapelaar.
De uitvoereenheid/nietmachine voor 750 vel werkt documenten af en zorgt dat méér gebruikers de printer kunnen benutten. Printopdrachten worden automatisch geniet en gescheiden en hoeven, dankzij de extra uitvoercapaciteit, minder frequent te worden opgehaald.

Rapporten en presentaties zijn sneller gereed omdat printopdrachten automatisch worden geniet en gescheidenHP betrouwbaarheid waarborgt gebruiksgemakExtra uitvoercapaciteit voor grote werkgroepen


Korte samenvatting HP LaserJet Q7003A uitvoerstapelaar:
Deze korte samenvatting van de HP LaserJet Q7003A uitvoerstapelaar-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP LaserJet Q7003A
Lange samenvatting HP LaserJet Q7003A uitvoerstapelaar:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP LaserJet Q7003A uitvoerstapelaar, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Q7003A, LaserJet
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
HP Color LaserJet
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
11,8 kg
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
480,1 x 449,6 x 305 mm
Technische details
Maximumcapaciteit
maximum tape capacity, expressed in bytes
750 vel
Afmetingen verpakking (B x D x H)
480,1 x 449,6 x 304,8 mm (18,9 x 17,7 x 12")
Gewicht met verpakking
26