X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Advanced Profiling Solution Software
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q6695A
Categorie :
Computer programs which allow a user to edit static or moving images e.g. Adobe Photoshop.
graphics/photo imaging software
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 04 aug 2016 15:13:31
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 55426
Deze statistiek is gebaseerd op de 62293 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60342 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam HP Advanced Profiling Solution Software:
De korte redactionele beschrijving van HP Advanced Profiling Solution Software
HP Advanced Profiling Solution Software

Marketingtekst HP Advanced Profiling Solution Software

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Advanced Profiling Solution Software.
HP en X-Rite hebben de HP Advanced Profiling Solution ontworpen die gebruik maakt van de ingebouwde HP spectrofotometer om een revolutionaire, volledig gekalibreerde ICC-kleurenworkflow te waarborgen [1].

• De monitor kalibreren om te zorgen dat de kleuren op het scherm en de afdruk hetzelfde zijn. Gemakkelijk de kleurcorrectie van de printer en monitor controleren voordat een profiel wordt gemaakt. De software-interface leidt u eenvoudig stap voor stap door alle bewerkingen


• Kleurprofielen genereren voor alle papiersoorten in RGB en (als u RIP-software gebruikt) CMYK om accurate printresultaten te waarborgen. Profielen zijn gemakkelijk visueel aan te passen voor optimale kleurcontrole


• Kies "Expert Options" in alle profiel- en bewerkingsstadia (lichtbronnen, diagramformaten en meer)
Korte samenvatting HP Advanced Profiling Solution Software:
Deze korte samenvatting van de HP Advanced Profiling Solution Software-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Advanced Profiling Solution Software, opwaarderen, NDS, Bindery, NCP, Telnet, SLP, IGMP, NDPS, iPrint BOOTP/DHCP, WINS, SNMP v1 & v2c, HTTP, Ja, Nee, Ja, Nee
Lange samenvatting HP Advanced Profiling Solution Software:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Advanced Profiling Solution Software, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Advanced Profiling Solution Software. Softwaretype: opwaarderen. Ondersteunt Windows: Ja, Nee, Ondersteunt Mac-besturingssysteem: Ja, Nee. Andere ondersteunde netwerkprotocollen: NDS, Bindery, NCP, Telnet, SLP, IGMP, NDPS, iPrint BOOTP/DHCP, WINS, SNMP v1 & v2c, HTTP
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Licentie
Softwaretype
The category of software.
opwaarderen
Minimale systeemeisen
Ondersteunt Windows*
Windows vesions wich can be used with the device.
Ja, Nee
Minimale systeemeisen
Ondersteunt Mac-besturingssysteem *
Mac operating systems e.g. OS X can be used with the device.
Ja, Nee
Overige specificaties
Andere ondersteunde netwerkprotocollen
Netwerkprotocollen waarvan getest is dat ze compatibel met dit product zijn
NDS, Bindery, NCP, Telnet, SLP, IGMP, NDPS, iPrint BOOTP/DHCP, WINS, SNMP v1 & v2c, HTTP