X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Durable Display Film
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q6620A
Categorie :
Film that can be printed on by laser printers and photocopies and then used for presentations and for signs.
matwitte films
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 14:27:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 35839
Deze statistiek is gebaseerd op de 64978 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63287 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Garantie: Hewlett-Packard grootformaat printermedia voldoen aan de door HP gepubliceerde specificaties, zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt.
Standaard garantieverklaring: HP grootformaat printermedia zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Gebruikers die desondanks niet tevreden zijn over HP grootformaat printermedia kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP Durable Display Film:
De korte redactionele beschrijving van HP Durable Display Film
HP Durable Display Film, 205 gr/m², 914 mm x 15,2 m

Marketingtekst HP Durable Display Film

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Durable Display Film.
HP Durable Display Film is een inkjet-compatibele matte, witte polyesterfilm met coating, speciaal voor pop-up displays en rolpresentatiesystemen voor binnen. Lamineren aan de achterzijde is niet nodig. Het gaat lang mee en is uitstekend bestand tegen de mechanische stress van het regelmatig op- en afrollen.

Met HP Durable Display Film produceert u snel en gemakkelijk duurzame displays voor tal van toepassingen. Waterbestendig met UV inkt.HP Durable Display Film produceert levendige, lichtbestendige POP retaildisplays in combinatie met UV inkt.HP Durable Display Film geeft niet af en hoeft dus aan de achterzijde niet te worden gelamineerd; daardoor kunnen printservicebureaus snel en gemakkelijk opvallende POP retaildisplays produceren en tegelijkertijd tijd en geld besparen.


Korte samenvatting HP Durable Display Film:
Deze korte samenvatting van de HP Durable Display Film-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Durable Display Film
Lange samenvatting HP Durable Display Film:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Durable Display Film, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Durable Display Film
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Media gewicht*
The weight of the media used with this product.
205 g/m²
Mediafinish
The way that a product is finished e.g. paper can have a matt or gloss finish.
Mat
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 70 procent
Technische details
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
970 x 135 x 145 mm
Land van herkomst
Country where the device is made.
Duitsland
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
3,91 kg
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 30°C