X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Superior Glossy Laser Paper-150 sht/A4/210 x 297 mm
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q6616A
Categorie :
Speciaal papier voor inkjetprinters, vaak voorzien van een speciale laag die er bijvoorbeeld voor zorgt dat de inkt sneller droogt en/of prints er langer goed uitzien.
printerpapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:33:34
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 62849
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Garantie: Voor dit HP product geldt een wereldwijde garantie plus service en support van HP Customer Care.
Standaard garantieverklaring: Voor dit HP product geldt een wereldwijde garantie plus service en support van HP Customer Care. Als u niet volledig tevreden bent, kijk dan op de HP website http:///support voor informatie over services en support van HP, of ga voor garantie naar uw leverancier. Dit vertegenwoordigt geen inbreuk op uw wettelijk vastgelegde rechten.
Lange productnaam HP Superior Glossy Laser Paper-150 sht/A4/210 x 297 mm papier voor inkjetprinter:
De korte redactionele beschrijving van HP Superior Glossy Laser Paper-150 sht/A4/210 x 297 mm papier voor inkjetprinter
HP Superior Laser Paper, glanzend, 160 gr/m², 150 vel, A4/210 x 297 mm

Marketingtekst HP Superior Glossy Laser Paper-150 sht/A4/210 x 297 mm papier voor inkjetprinter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Superior Glossy Laser Paper-150 sht/A4/210 x 297 mm papier voor inkjetprinter.
HP Superior Laser Paper 160, glanzend heeft de juiste dikte en glans voor hoogwaardig marketingmateriaal. De coating aan beide zijden zorgt voor een heldere, supergladde, glanzende finish en geeft foto's en afbeeldingen de uitstraling van commercieel drukwerk.

Zelf professionele documenten creëren.
Met dit papier print u gemakkelijk kleine oplagen in-house, waardoor u tijd bespaart, geen voorraad hoeft aan te houden en individuele documenten snel kunt aanpassen.
Ideaal voor het on-demand printen van marketingmateriaal.
Dit papier heeft een heldere, supergladde finish en produceert afbeeldingen van professionele printkwaliteit. Het papier schijnt nagenoeg niet door, zodat het heel geschikt is voor dubbelzijdig printen. Een uitvoerig testprogramma waarborgt consistente prestaties.HP's printer- en papierontwerpers hebben gezorgd dat het printproces voor documenten van het begin tot het eind probleemloos verloopt en consistent is, zodat uw materiaal sneller gereed is. Geoptimaliseerd voor maximale prestaties met HP Color LaserJet printers.[1]


Korte samenvatting HP Superior Glossy Laser Paper-150 sht/A4/210 x 297 mm papier voor inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de HP Superior Glossy Laser Paper-150 sht/A4/210 x 297 mm papier voor inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Superior Glossy Laser Paper-150 sht/A4/210 x 297 mm
Lange samenvatting HP Superior Glossy Laser Paper-150 sht/A4/210 x 297 mm papier voor inkjetprinter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Superior Glossy Laser Paper-150 sht/A4/210 x 297 mm papier voor inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Superior Glossy Laser Paper-150 sht/A4/210 x 297 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs