X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q6542A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q6542A
Categorie :
Speciaal papier voor inkjetprinters, vaak voorzien van een speciale laag die er bijvoorbeeld voor zorgt dat de inkt sneller droogt en/of prints er langer goed uitzien.
printerpapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:22:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 103860
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
  HP Laser Paper matglanzend (0,0MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Garantieverklaring: Voor dit product geldt een wereldwijde garantie plus service en support van HP Customer Care. Als u niet volledig tevreden bent, kijk dan op de HP website http:///support voor informatie over services en support van HP, of ga voor garantie naar uw leverancier. Dit vertegenwoordigt geen inbreuk op uw wettelijk vastgelegde rechten.
Lange productnaam HP Q6542A A4 (210×297 mm) Glans Wit papier voor inkjetprinter:
De korte redactionele beschrijving van HP Q6542A A4 (210×297 mm) Glans Wit papier voor inkjetprinter
Q6542A - A4, 210x297 mm, 120g/m2, 200pcs

Marketingtekst HP Q6542A A4 (210×297 mm) Glans Wit papier voor inkjetprinter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q6542A A4 (210×297 mm) Glans Wit papier voor inkjetprinter.
HP Soft gloss laser paper heeft een heldere, ultragladde matglanzende coating die professionele presentaties en documenten produceert met fraaie, rijke kleuren die indruk maken. Het papier heeft een hoogwaardige matglanzende finish aan beide zijden en schijnt niet door zodat het heel geschikt is voor dubbelzijdig printen. Het gewicht maakt het ideaal voor presentaties, offertes en vele andere toepassingen.

Features
Korte samenvatting HP Q6542A A4 (210×297 mm) Glans Wit papier voor inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de HP Q6542A A4 (210×297 mm) Glans Wit papier voor inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Q6542A, A4 (210×297 mm), Glans, Laserprinten, Wit, 120 g/m², 200 vel
Lange samenvatting HP Q6542A A4 (210×297 mm) Glans Wit papier voor inkjetprinter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q6542A A4 (210×297 mm) Glans Wit papier voor inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Q6542A. Papier afmeting: A4 (210×297 mm), Mediafinish: Glans, Aanbevolen gebruik: Laserprinten. Vellen per pak: 200 vel
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Papier afmeting*
The size of the paper e.g. A4, A3.
A4 (210×297 mm)
Mediafinish*
The way that a product is finished e.g. paper can have a matt or gloss finish.
Glans
Aanbevolen gebruik*
What the product should be used for, and how it should be used (e.g. ambient temperature).
Laserprinten
Kenmerken
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Media gewicht *
The weight of the media used with this product.
120 g/m²
Inhoud van de verpakking
Vellen per pak *
The number of sheets of paper etc. in each pack.
200 vel