Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP LaserJet 3600n Kleur 600 x 600DPI

X
so Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
LaserJet
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
3600
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3600n
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q5987A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0829160994765 show
Categorie
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laser-/ledprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 jan 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 20391
Deze statistiek is gebaseerd op de 72699 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-01-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 71014 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 aug 2017 17:40:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Trinity School transforms sixth grade learning with HP Tablet PCs (0,2MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam HP LaserJet 3600n Kleur 600 x 600DPI :
De korte redactionele beschrijving van HP LaserJet 3600n Kleur 600 x 600DPI

Color LaserJet 3600n Printer
Meer>>>

HP LaserJet 3600n Kleur 600 x 600DPI:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP LaserJet 3600n Kleur 600 x 600DPI.
Met HP Color LaserJet 3600 printer creëert u in-house gemakkelijk en effectief marketingmateriaal om uw onderneming te promoten. Hij produceert zakelijke documenten met briljante kleuren, haarscherp zwart, realistische afbeeldingen en fotokwaliteit prints die indruk maken. En die uitstekende kwaliteit gaat niet ten koste van het gebruiksgemak. U werkt efficiënter dankzij hoge printsnelheden (17 ppm voor kleur en zwart-wit), waarbij de eerste pagina snel gereed is.
Korte samenvatting HP LaserJet 3600n Kleur 600 x 600DPI:
Deze korte samenvatting van de HP LaserJet 3600n Kleur 600 x 600DPI-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP LaserJet 3600n, 600 x 600 DPI, 50000 pagina's per maand, PostScript, Laser, 17 ppm, 17 ppm
Lange samenvatting HP LaserJet 3600n Kleur 600 x 600DPI :

HP 3600n, LaserJet. Maximale resolutie: 600 x 600 DPI, Gebruiksindicatie (maximaal): 50000 pagina's per maand, Standaard printertalen: PostScript. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 17 ppm, Printsnelheid (zwart, concept, A4/US Letter): 17 ppm, Printsnelheid (kleur, concept, A4/US Letter): 17 ppm. Standaard invoercapaciteit: 250 vel, Maximum invoercapaciteit: 850 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 250 vel, Maximale uitvoercapaciteit: 250 vel. Typen printmedia: Enveloppen, Labels, Normaal papier, Transparanten, ISO A-series afmetingen (A0...A9): A4,A5, ISO B-series afmetingen (B0...B9): B5

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP LaserJet 3600n Kleur 600 x 600DPI, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Printtechnologie
Kleur *
Yes
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
600 x 600 DPI
Gebruiksindicatie (maximaal) *
50000 pagina's per maand
Duplex printen *
Geeft aan of automatisch tweezijdig printen mogelijk is.
No
Aantal printcartridges *
4
Standaard printertalen *
PostScript
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
17 ppm
Printsnelheid (zwart, concept, A4/US Letter)
17 ppm
Printsnelheid (kleur, concept, A4/US Letter)
17 ppm
Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter)
17 ppm
Opwarmtijd
Time needed before printing after power switched on, expressed in minutes.
78 s
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
14 s
Tijdsduur tot de eerste pagina (kleur, normaal)
14 s
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit *
250 vel
Maximum invoercapaciteit
850 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit *
250 vel
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
250 vel
Papier
Typen printmedia *
Enveloppen, Labels, Normaal papier, Transparanten
ISO A-series afmetingen (A0...A9) *
A4,A5
ISO B-series afmetingen (B0...B9)
B5
Non-ISO print papierafmetingen
executive
Netwerk
Ethernet LAN *
Een Ethernet-LAN (Local Area Network)-interface is aanwezig, voor een vast netwerkverbinding via een kabel.
Yes
Wi-Fi *
No
Netwerkgereed *
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
Optioneel
Poorten & interfaces
Standaard interfaces *
USB
PictBridge
PictBridge is een industriestandaard uit 2003 van de Camera & Imaging Products Association (CIPA) voor het direct afdrukken van afbeeldingen.\nPictBridge maakt het mogelijk foto's van een digitale camera rechtstreeks door een printer te laten afdrukken via standaardverbindingen als USB (met een USB-kabel) of Bluetooth (draadloos).
No
Geheugen
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
64 MB
Geïntegreerde geheugenkaartlezer
Het apparaat bevat een ingebouwde geheugenkaartlezer (card reader).
No
Design
Kleur van het product *
Zilver
Ingebouwd display *
Yes
Energie
Ingangsspanning
110-240
Frequentie
50/60
Stroomverbruik (in standby)
15 W
Stroomverbruik (PowerSave)
51 W
Stroomverbruik (indien uit)
0,5 W
Geluidsproductie
Geluidsniveau tijdens afdrukken
55 dB
Certificaten
Energy Star-certificaat
Yes
Certificaten
Blue Angel compatibel
Indicates whether this product is Blue Angel compliant
Nee
Prestatie
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
360 MHz
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
10 - 27 °C
Temperatuur bij opslag
0 - 35 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 70 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Gewicht en omvang
Breedte *
574 mm
Diepte *
571,5 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
515,6 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
29,9 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
400 x 450 x 400 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
30,1 kg
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
575 x 570 x 516 mm
Maximum afmetingen (B x D x H)
Maximale afmetingen (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
413 x 818 x 466 mm
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1175 x 1175 x 2204 mm
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Ja
Standaard uitvoercapaciteit voor transparanten
50 vel
Afmetingen van het product wanneer het open is (LxBxD)
41,3 cm (16.2")
Maat
39,9 cm (15.7")
Printkwaliteit (zwart, concept)
600 DPI
Printkwaliteit (zwart, standaard)
600 DPI
Relatieve luchtvochtigheid bij opslag (geen condensering)
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan namelijk minder water bevatten dan warme. Boven de 100% condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Aanbevolen temperatuur bij gebruik
17 - 25 °C
Printmarge onder (A4)
5 mm
Printmarge links (A4)
5 mm
Printmarge rechts (A4)
5 mm
Printmarge boven (A4)
5 mm
Standaard uitvoercapaciteit voor enveloppen
10 vel
Geluidsdruk
Hoeveelheid geluidsdruk per ISO 9614-1; uitgedrukt in decibels
55 dB
Printsnelheid (kleur, standaard, A4, transparanten)
2,5 ppm
Printkwaliteit (kleur, presentatiekwaliteit)
De beste printkwaliteit voor kleuren prints in dots per inch. Fabrikanten optimaliseren meestal de printkwaliteit met software.
600 DPI
Printsnelheid (kleur, presentatie, A4)
17 ppm
Printsnelheid (zwart, presentatiekwaliteit, A4)
17 ppm
Printkwaliteit (zwart, beste kwaliteit)
Maximale printkwaliteit met zwarte inktpatronen. Veelal wordt de kwaliteit geoptimaliseerd door rendering, en wordt er uitgegaan van de beste condities, zoals bijv. goed fotopapier.
600 x 600 DPI
Printkwaliteit (kleur, concept)
600 x 600 DPI
Stroomverbruik (indien actief)
337 W
Afmetingen verpakking (B x D x H)
574 x 571,5 x 515,6 mm (22.6 x 22.5 x 20.3")
Afmetingen pallet (B x D x H) (imperiaal)
1176 x 1176 x 2204,7 mm (46.3 x 46.3 x 86.8")
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2013-05-18
Testseek heeft 11 proffesionele recensies verzameld voor HP LaserJet Color LaserJet 3600n Printer. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 70 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
70%
X