X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
9200c Digital Sender
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q5916A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0829160459042
Categorie :
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:11:55
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 20469
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Service- en supportopties: In de V.S. en Canada gratis telefonische support tijdens de garantieperiode via een speciaal 800 nummer op maandag tot en met vrijdag van 6.00 uur tot 18.00 uur MST; in Europa gratis telefonische support tijdens de garantieperiode op maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur CET; support in het land of de regio is beschikbaar in Argentinië, Australië, Brazilië, Canada, Chili, China, Filippijnen, Griekenland, Hongarije, Hongkong SAR, India, Indonesië, Japan, Korea, Maleisië, Mexico, Nieuw-Zeeland, Polen, Portugal, Rusland, Singapore, Taiwan, Thailand, Tsjechische Republiek en Turkije
Lange productnaam HP 9200c Digital Sender:
De korte redactionele beschrijving van HP 9200c Digital Sender
Hogere efficiency en lagere kosten door integratie van papieren documenten in de elektronische workflow of informatiebeheerapplicaties – met één apparaat dat in het netwerk worden aangesloten.

Marketingtekst HP 9200c Digital Sender

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 9200c Digital Sender.
Met dit veelzijdige apparaat verbetert u de efficiency en verlaagt u de kosten, door papieren documenten snel en veilig in te lezen, te archiveren – om ze later op te vragen – en te integreren in de workflow of in informatiebeheerapplicaties. Documenten worden met één druk op de knop gescand en naar e-mail, een printer, een netwerkmap of een fax gezonden. Het apparaat en de verzendsoftware¹ worden met de HP Digital Sending Configuration Utility in een bestaand netwerk geïntegreerd en beheerd vanaf een centrale locatie.
Korte samenvatting HP 9200c Digital Sender:
Deze korte samenvatting van de HP 9200c Digital Sender-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 9200c Digital Sender
Lange samenvatting HP 9200c Digital Sender:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 9200c Digital Sender, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP 9200c Digital Sender
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs