X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
LaserJet
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LaserJet 1020 Printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q5911A#405
Categorie :
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laser-/ledprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 09 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:32:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 24057
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 09-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Service- en supportopties: HP websites (hp.com enz.), HP Customer Support Center, HP productreparatieservices, HP Support Assistant cd-rom, HP Care Pack
Lange productnaam HP LaserJet 1020 Printer 600 x 600DPI:
De korte redactionele beschrijving van HP LaserJet 1020 Printer 600 x 600DPI
De HP LaserJet 1020 printer is een uitstekende, compacte, scherp geprijsde laserprinter voor kostenbewuste gebruikers, die LaserJet prints van hoge kwaliteit produceert.

Marketingtekst HP LaserJet 1020 Printer 600 x 600DPI

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP LaserJet 1020 Printer 600 x 600DPI.
De HP LaserJet 1020 printer is een uitstekende, compacte, scherp geprijsde laserprinter voor kostenbewuste gebruikers, die LaserJet prints van hoge kwaliteit produceert. Hij is gemakkelijk te installeren en te configureren, heeft een eenvoudige gebruikersinterface en een Hi-Speed USB-poort, werkt met betrouwbare HP LaserJet printcartridges en kan direct worden ingezet voor het printen van professionele zakelijke documenten.
Korte samenvatting HP LaserJet 1020 Printer 600 x 600DPI:
Deze korte samenvatting van de HP LaserJet 1020 Printer 600 x 600DPI-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP LaserJet LaserJet 1020 Printer, 600 x 600 DPI, 5000 pagina's per maand, 14 ppm, 14, 15, 10 s, 150 vel
Lange samenvatting HP LaserJet 1020 Printer 600 x 600DPI:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP LaserJet 1020 Printer 600 x 600DPI, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP LaserJet 1020 Printer, LaserJet. Maximale resolutie: 600 x 600 DPI, Gebruiksindicatie (maximaal): 5000 pagina's per maand. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 14 ppm, Printsnelheid (zwart, concept, A4/US Letter): 14, 15, Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal): 10 s. Standaard invoercapaciteit: 150 vel, Maximum invoercapaciteit: 151 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 100 vel, Maximale uitvoercapaciteit: 100 vel. Ondersteunde mediatypen: Plain paper, envelopes, transparencies, cardstock, postcards, labels, Mediaformaten (lade 1): A4, A5, A6, B5, C5, DL, B5, 76 x 127 mm - 216 x 356 mm, Mediagewicht lade 1: 60 g/m² - 163 g/m²
HP LaserJet 1020 Printer 600 x 600DPI laser-/ledprinters (Q5911A#405)
Energy Star is een internationale overheidsstandaard voor energiezuinige consumentenproducten. Apparaten die het Energy Star logo voeren gebruiken zo'n 20% tot 30% minder energie dan gemiddeld.
is a German certification for products and services that have environmentally friendly aspects.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Printtechnologie
Kleur*
Yes
Maximale resolutie*
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
600 x 600 DPI
Gebruiksindicatie (maximaal)*
The maximum number of prints/copies made by a printer/copier in a fixed period.
5000 pagina's per maand
Aantal printcartridges*
The amount of print cartridges. A print cartridge is a container holding a quantity of ink which is inserted into a inkjet printer mechanism.
1
Zuinig printen
Of het product al dan niet voorzien is van speciale functies die het printen voordelig maken, of een lijst van deze functies.
Yes
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter)*
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
14 ppm
Printsnelheid (zwart, concept, A4/US Letter)
14, 15 ppm
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
10 s
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit*
The number of sheets of paper that can be held by a device.
150 vel
Maximum invoercapaciteit
151 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit*
The normal capacity for outputs for this product.
100 vel
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
100 vel
Papier
Mediaformaten (lade 1)
A4, A5, A6, B5, C5, DL, B5, 76 x 127 mm - 216 x 356 mm
Mediagewicht lade 1
60 g/m² - 163 g/m²
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
Plain paper, envelopes, transparencies, cardstock, postcards, labels
Netwerk
Netwerkgereed*
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
Yes
Geheugen
Intern geheugen*
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
2 MB
Maximaal intern geheugen*
The maximum amount of memory inside a product, usually measured in bytes e.g megabytes (MB) or gigabytes (GB).
2 MB
Energie
Typisch stroomverbruik*
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
250 W
Stroomverbruik (PowerSave)
2 W
Certificaten
Energy Star-certificaat
This indicates that the product is compliant with Energy Star, which is an international standard for energy-efficient consumer products.
Yes
Blue Angel compatibel
Indicates whether this product is Blue Angel compliant
Yes
Prestatie
Type processor*
Yes
Processormodel
The model number for the processor in a computer.
RISC
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
234 MHz
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 32,5°C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
0 - 40°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Gewicht en omvang
Gewicht*
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
5 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
370 x 242 x 209 mm
Gewicht pallet
368,8 kg
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
7,21 kg
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
500 x 300 x 345 mm
Maximum afmetingen (B x D x H)
Maximale afmetingen (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
370 x 362 x 209 mm
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1200 x 1000 x 2207 mm
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
HP printer software on CD-ROM includes HP installer/uninstaller, host-based driver, HP Toolbox for diagnostic status and configuration, help, documentation
Overige specificaties
Minimale systeemeisen
Microsoft Windows 2000, XP Home or XP Professional, 90 MHz Pentium, 120 MB free hard disk space (10 MB minimum install), 1 GHz processor, 512 MB RAM (Windows Vista Ready, check User’s Guide for minimum hard drive space), CD-ROM drive, USB port (compati
Printerbeheer
Printer management software used by this product included as standard
HP Printer Status and Alerts
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
110 - 127 / 220 - 240 VAC (+/- 10%), 50/60 Hz (+/- 2 Hz)
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
48 stuk(s)
Elektromagnetische compatibiliteit
Lijst van landen en hun respectievelijke standaarden voor de emissie van elektromagnetische straling waaraan het product voldoet.
CISPR 22: 1997/EN 55022: 1998 Class B, EN 61000-3-2: 2000, EN 61000-3-3: 1995+A1, EN 55024: 1998+A1, FCC Title 47 CFR, Part 15 Class B (USA), ICES-003, Issue 4, (Canada), GB9254-1998, EMC Directive 89/336/EEC with CE Marking (Europe), other EMC approvals
Standaard uitvoercapaciteit voor transparanten
100 vel
Afmetingen van het product wanneer het open is (LxBxD)
37,1 cm (14.6")
Maat
Physical dimension.
37,1 cm (14.6")
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
IEC 60950-1, EN 60950-1 (EU), IEC 60825-1+A1+A2, UL/cUL Listed, GS License, EN 60825-1+A11+A2 Class 1, 21 CFR Ch. 1/SubCh. J (Class 1 Laser/LED Device) GB4943-2001, Low Voltage Directive 73/23/EEC
Aantal lagen per pallet
4
Standaardinvoerladen
1
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 98 SE, Me, 2000, XP 32-bit
Standaard invoercapaciteit voor transparanten
100
Overige specificaties
Printkwaliteit (zwart, standaard)
1200 DPI
Aanbevolen temperatuur bij gebruik
10 - 32,5°C
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 Hi-Speed USB (compatible with USB 2.0 specifications) port
Formaten afwijkende media
147 x 211 - 216 x 356 mm; 76 x 127 - 216 x 356 mm
Standaard mediaformaten
A4, A5, Letter, Legal, Executive, B5 (JIS), B5 (ISO), C5, DL, Monarch, Com-10
Geheugenupgrade
Memory upgrades for the product, including size, type, and expansion method
Yes
Printmarge onder (A4)
4 mm
Printmarge links (A4)
4 mm
Printmarge rechts (A4)
4 mm
Printmarge boven (A4)
4 mm
Mediagewichten per papierpad
60 - 105 g/m², 60 - 163 g/m²
Standaard uitvoercapaciteit voor enveloppen
15 vel
Envelopinvoer
Indicates whether this feature is available on this product and its capacity
Yes
Geluidskracht
Geluidskrachtniveau per ISO 9296; uitgedrukt in bels
6.2 B(A)
Geluidsdruk
Hoeveelheid geluidsdruk per ISO 9614-1; uitgedrukt in decibels
4,9 dB
Opties voor dubbelzijdig printen
Description of available duplex options
Manual (driver support provided)
Printsnelheid (zwart, presentatiekwaliteit, A4)
14 ppm
Printsnelheid zwart (presentatie, kwarto)
Up to 15 ppm
Eerste pagina verschijnt, monochroom (kwarto, standby)
As fast as 10 sec
Maximale afdrukbare gebied
206 x 344
Hoogte, in bedrijf (brits/amerikaans)
10000 ft
Ondersteunde mediaformaten
Letter, legal, executive, postcards, envelopes (No. 10, Monarch)
Gewicht verpakking (imperiaal)
15.8 lb
Maximum invoercapaciteit (lade 1)
Sheets: 150, transparencies: 135, envelopes: 15
UNSPSC-code
43212105
Eerste pagina verschijnt, monochroom (A4, standby)
As fast as 10 sec
Automatische papierherkenning
Indicates whether or not this product has the automatic paper type selection feature.
Yes
Akoestische druk uitstoot omstanders (standby)
Inaudible
Standaard invoercapaciteit voor enveloppen
Up to 15 envelopes
Akoestische emissie (gereed)
Inaudible
Printsnelheid (grijstinten, normale kwaliteit, A4 transparantie)
Up to 14 ppm
Mediagewicht lade 2
60 g/m² - 163 g/m²
Mediaformaten (lade 2)
A4, A5, A6, B5, C5, DL, B5, 76 x 127 mm - 216 x 356 mm
Mediatype en capaciteit, lade 2
sheet: 1
Optionele printertalen
None
Maximaal aantal papierladen
1 (plus single-sheet priority input slot)
Bedieningspaneel
Description of the control panel of the product; including the available buttons; and the function of each button
2 LED lights (Attention, Ready)
Printkwaliteit (zwart, beste kwaliteit)
Maximale printkwaliteit met zwarte inktpatronen. Veelal wordt de kwaliteit geoptimaliseerd door rendering, en wordt er uitgegaan van de beste condities, zoals bijv. goed fotopapier.
600 x 600 DPI
Driver-updates – omschrijving
Description of driver upgrade characteristics for the product
Latest drivers available from the HP support website at http://www.hp.com/support
Verwerking van uitvoer
Vellendruk
Papierverwerking standaard/invoer
List of the standard input paper handling options available with this product
150-sheet standard input tray, 1-sheet priority input tray
Papierverwerking standaard/uitvoer
List of the standard output paper handling options available with this product
100-sheet output bin
Gewicht pallet (imperiaal)
368 kg (811.3 lbs)
Gewicht (imperiaal)
11 lb
Geluidsdruk omstander (tijdens printen)
48 dB(A)
Afmetingen pallet (B x D x H) (imperiaal)
1201,4 x 1000,8 x 2207,3 mm (47,3 x 39,4 x 86,9")
Afmetingen verpakking (B x D x H)
500,1 x 300,2 x 345,2 mm (19,7 x 11,8 x 13,6")
Stroomverbruik (indien actief)
250 W
Technische details
Fits in any workspace: a desk, shelf, or other small, convenient location.
Professional-quality printing with up to 1200 dpi-like output (600 dpi with REt* and FastRes).
Hi-Speed USB connectivity for easy printer installation and fast data transfer.
The H
Duplex bindende
Yes