X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PSC 2355p All-in-One Printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q5793B#ABH
Categorie :
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 25 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:33:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10337
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 25-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Service & support options: HPextensions: H7580E or H7580A option ABU (3 years, standard service), H7583E or H7583A option ABU (3 years, express service) *Available in Belgium, Denmark, the Netherlands, Finland, France, Germany, Ireland, Italy, Portugal, Spain, Sweden and UK
Service & support: 1 year limited hardwarebacked by HP Customer Care, Service and Support
Lange productnaam HP PSC 2355p All-in-One Printer:
De korte redactionele beschrijving van HP PSC 2355p All-in-One Printer
Foto's bekijken, bewerken en printen zonder pc.

Marketingtekst HP PSC 2355p All-in-One Printer

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP PSC 2355p All-in-One Printer.
Foto's zonder witranden printen en kopiëren tot dubbel A4 met tot 4800 dpi* geoptimaliseerde resolutie of optioneel met zes inktkleuren**. Ingebouwd 4,5-cm LCD-kleurendisplay en handige knoppen voor het bekijken en bewerken van foto's. Scannen met een resolutie tot 1200 x 4800 dpi en 48-bits kleur.

ABH - Netherlands - Dutch localization
Korte samenvatting HP PSC 2355p All-in-One Printer:
Deze korte samenvatting van de HP PSC 2355p All-in-One Printer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP PSC 2355p All-in-One Printer
Lange samenvatting HP PSC 2355p All-in-One Printer:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP PSC 2355p All-in-One Printer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP PSC 2355p All-in-One Printer
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs