X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q3682C
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q3682C
Categorie :
Toner cartridges voor uw laserprinter of kopieerapparaat.
toners & lasercartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 25 feb 2016 19:45:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 90886
Deze statistiek is gebaseerd op de 61915 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60276 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Garantie: Dit HP product is gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten.
Standaard garantieverklaring: Dit HP product is gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten. De garantie geldt niet voor (a) producten die zijn hervuld, gereviseerd, gemodificerd of geopend of (b) problemen die het gevolg zijn van verkeerd gebruik, onjuist bewaren of gebruik buiten de omgevingsspecificaties van de printer of (c) producten die meer slijtage vertonen dan bij normaal gebruik optreedt. Om de garantieservice te verkrijgen, retourneert u het product (met een beschrijving van het probleem en printvoorbeelden) naar de plaats van aankoop of neemt u contact op met HP customer support. HP zal naar eigen inzicht defecte producten vervangen of de aanschafprijs crediteren. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING, IS DE BOVENSTAANDE GARANTIE DE ENIGE DIE HP BIEDT EN GELDT GEEN ENKELE ANDERE GARANTIE OF VOORWAARDE, NOCH MONDELING, NOCH IN GESCHRIFTE, NOCH EXPLICIET, NOCH IMPLICIET. HP BIEDT MET NAME GEEN IMPLICIETE GARANTIES MET BETREKKING TOT VERKOOPBAARHEID, KWALITEIT EN GESCHIKTHEID VOOR BEPAALDE DOELEINDEN. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING ZIJN HP OF HAAR TOELEVERANCIERS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE VORM VAN DIRECTE OF INDIRECTE, BIJZONDERE, INCIDENTELE OF ANDERE SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK (MET INBEGRIP VAN WINSTDERVING OF VERLIES VAN GEGEVENS), OP GROND VAN CONTRACT, ONRECHT OF ANDERSZINS. NAAST DE IN DIT DOCUMENT GENOEMDE GARANTIEVOORWAARDEN BLIJVEN DE WETTELIJK VASTGELEGDE RECHTEN DIE VAN TOEPASSING ZIJN OP DE VERKOOP VAN DIT PRODUCT AAN U ONVERKORT GEHANDHAAFD.
Lange productnaam HP Q3682C laser toner & cartridge:
De korte redactionele beschrijving van HP Q3682C laser toner & cartridge
HP Q3682C zwarte toner

Marketingtekst HP Q3682C laser toner & cartridge

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q3682C laser toner & cartridge.
HP LaserJet 9055mfp/9065mfp printing supplies zijn samen met de HP LaserJet 9055mfp/9065mfp printers ontworpen; daarom bieden ze een consistente printkwaliteit, probleemloze werking, gemakkelijke vervanging en een uitstekende waarde.

HP LaserJet 9055mfp/9065mfp printing supplies bieden een consistente printkwaliteit dankzij HP''s printcontrole- en polymeertonertechnologie waarmee haarscherpe zwarte tekst, goed gedefinieerde halftonen en egale vlakvulling worden bereikt.Supplies voor de HP LaserJet 9055mfp en 9065mfp zijn gemakkelijk te installeren en eenvoudig bij te vullen zonder productieonderbreking. Via de aparte klep voor het tonercompartiment kunnen supplies worden verwijderd en vervangen tijdens een grote printtaak.HP LaserJet 9055mfp/9065mfp printing supplies zijn ontworpen voor beproefde prestaties met het HP printsysteem. Door de precieze afstemming van geavanceerde toner, fotogevoelige rol en mfp-architectuur zijn professionele resultaten gewaarborgd.


Korte samenvatting HP Q3682C laser toner & cartridge:
Deze korte samenvatting van de HP Q3682C laser toner & cartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Q3682C, 526 x 120 x 120 mm, Zwart, Laser, 10 - 30 °C, 10 - 80 procent, -10 - 40 °C
Lange samenvatting HP Q3682C laser toner & cartridge:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q3682C laser toner & cartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Q3682C. Paginaopbrengst: 47500 pagina's, Printkleuren: Zwart, Printtechnologie: Laser. Aantal per pallet: 128 stuk(s), Afmetingen (BxDxH): 526 x 120 x 120 mm, Gewicht: 1,04 kg. Gewicht verpakking: 1,46 kg, Afmetingen verpakking (BxDxH): 526 x 120 x 120 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Paginaopbrengst
How many pages can be produced.
47500 pagina's
Printkleuren*
The colours that can be produced by the printer.
Zwart
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Aantal*
The number of products there are.
1
Aantal per doos
number of sheets or media per single package
1 stuk(s)
Hoeveelheid per europallet
128 stuk(s)
Gewicht euro pallet
210 kg
Afmetingen Europese pallet (b x d x h)
1100 x 1100 x 1130 mm
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-10 - 40°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 30°C
Gewicht en omvang
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
128 stuk(s)
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
526 x 120 x 120 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,04 kg
Afmetingen grote omdoos (B x D x H)
545 x 260 x 510
Gewicht pallet
210 kg
Gewicht omdoos
12,5 kg
Inhoud doos of mastercarton
Quantity of a single product contained within a case or master carton. This is for product contain in the smaller master carton configuration if there is more than one. For example, if there is a 24 unit and a 48 unit MC, this would be the quantity of units in the 24 unit MC
8 stuk(s)
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1100 x 1100 x 1130 mm
Verpakking
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
1,46 kg
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
526 x 120 x 120 mm