Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Photosmart 8450gp fotoprinter

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Photosmart
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
8450gp
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q3485B show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0829160651545
Categorie
Fotoprinters maken het mogelijk om zelf uw digitale foto\'s af te drukken. Met veel fotoprinters kan dit zelfs direct vanaf de camera, zonder dat u een computer nodig heeft!
fotoprinters
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 26643
Deze statistiek is gebaseerd op de 69975 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 68306 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 10 apr 2017 10:29:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP Photosmart 8450gp fotoprinter :
De korte redactionele beschrijving van HP Photosmart 8450gp fotoprinter

HP Photosmart 8450gp fotoprinterPS8450gp
Meer>>>

HP Photosmart 8450gp fotoprinter

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Photosmart 8450gp fotoprinter.
Deze uitstekende fotoprinter gebruikt HP's exclusieve technologie met 8 inktkleuren om duurzame foto's van studiokwaliteit te produceren in kleur en zwart-wit. Hij print vanaf Mac, pc, geheugenkaart of PictBridge-compatibele camera. Met ingebouwd Ethernet is hij geschikt voor het netwerk. Het geïntegreerde 6,4-cm LCD kleurendisplay en geavanceerde tools voor direct printen maken het mogelijk foto's in de printer te bewerken en te verbeteren. HP colorimeter met schermprofiel- en kalibratiesoftware plus ICC-profielen, op basis van GretagMacbeth™ technologie.Duurzame zwart-wit of kleurenfoto's van topkwaliteit printen in 30 seconden met HP's printtechnologie met 8 inktkleuren. Geïntegreerd 6,4-cm LCD kleurendisplay en geavanceerde mogelijkheden voor direct printen, bijwerken van foto's en toevoegen van effecten. Geschikt voor het netwerk.Zwart-wit of kleurenfoto's van studiokwaliteit met 8 inktkleuren, plus geavanceerde mogelijkheden voor direct printen en ingebouwd Ethernet.Duurzame zwart-wit of kleurenfoto's van topkwaliteit printen in 30 seconden met HP's printtechnologie met 8 inktkleuren. Geïntegreerd 6,4-cm LCD kleurendisplay en geavanceerde mogelijkheden voor direct printen, bijwerken van foto's en toevoegen van effecten. Geschikt voor het netwerk.Foto's van studiokwaliteit met 8 inktkleuren of in zwart-witZwart-wit of kleurenfoto's van studiokwaliteit met 8 inktkleuren, plus geavanceerde mogelijkheden voor direct printen en ingebouwd Ethernet.Foto's van studiokwaliteit met 8 inktkleuren of in zwart-wit
Korte samenvatting HP Photosmart 8450gp fotoprinter:
Deze korte samenvatting van de HP Photosmart 8450gp fotoprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Photosmart 8450gp
Lange samenvatting HP Photosmart 8450gp fotoprinter :

HP 8450gp, Photosmart

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Photosmart 8450gp fotoprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

X