X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Photosmart 7450 Photo Printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q3409A show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0882780281066
Categorie :
Inkjetprinters zijn de meest geschikte printers voor particulieren en voor op kleinere kantoren waar niet heel veel geprint hoeft te worden. Ze zijn betaalbaar en leveren printjes van zeer goede kwaliteit.
inkjetprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 01 sep 2016 22:17:47
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 23906
Deze statistiek is gebaseerd op de 62293 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60342 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Eén jaar hardwaregarantie met plus service en support van HP Customer Care
Lange productnaam HP Photosmart 7450 Photo Printer:
De korte redactionele beschrijving van HP Photosmart 7450 Photo Printer
Gemakkelijk levensechte foto's printen

Marketingtekst HP Photosmart 7450 Photo Printer

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Photosmart 7450 Photo Printer.
* Op 10 x 15 cm HP Fotopapier met scheurtab.

Gemakkelijk levensechte foto's printen

Levensechte foto's printen vanaf de computer of direct vanaf geheugenkaarten met deze compacte, gebruiksvriendelijke fotoprinter met zes inktkleuren. Handige functies voor het optimaliseren, herstellen, organiseren en delen van foto's en creatieve mogelijkheden om méér te doen met prints.

Deze compacte, voordelige en gebruiksvriendelijke fotoprinter biedt een reeks creatieve tools om levensechte foto's vanaf de computer of direct vanaf geheugenkaarten te printen of kleurrijke afbeeldingen, albums, cd-etiketten en nog veel meer te maken. Er zijn functies om te printen op diverse formaten – waaronder A4 of 10 x 15 cm* zonder witranden – of collages te maken met een aantal foto's. HP Image Zone software voor het toevoegen van effecten, het optimaliseren, herstellen en delen van foto's is inbegrepen.

Korte samenvatting HP Photosmart 7450 Photo Printer:
Deze korte samenvatting van de HP Photosmart 7450 Photo Printer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Photosmart 7450 Photo Printer
Lange samenvatting HP Photosmart 7450 Photo Printer:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Photosmart 7450 Photo Printer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Photosmart 7450 Photo Printer
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs