X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Photosmart 8450 Photo Printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q3388B#ACU#*BUNDLE1
Categorie :
Fotoprinters maken het mogelijk om zelf uw digitale foto\'s af te drukken. Met veel fotoprinters kan dit zelfs direct vanaf de camera, zonder dat u een computer nodig heeft!
fotoprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 11 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:28:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12096
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 11-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Service & support options: HPextension: U4798A/E (3 years; next business day exchange) - available in selected countries only.One-year limited hardwarebacked by HP Customer Care, service and support.
Lange productnaam HP Photosmart 8450 Photo Printer fotoprinter:
De korte redactionele beschrijving van HP Photosmart 8450 Photo Printer fotoprinter
Foto's van studiokwaliteit met 8 inktkleuren of in zwart-wit

Marketingtekst HP Photosmart 8450 Photo Printer fotoprinter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Photosmart 8450 Photo Printer fotoprinter.
Duurzame zwart-wit of kleurenfoto's van topkwaliteit printen in 27 seconden met HP's printtechnologie met 8 inktkleuren. Geïntegreerd 6,4-cm LCD kleurendisplay en geavanceerde mogelijkheden voor direct printen, bijwerken van foto's en toevoegen van effecten. Geschikt voor het netwerk.
Korte samenvatting HP Photosmart 8450 Photo Printer fotoprinter:
Deze korte samenvatting van de HP Photosmart 8450 Photo Printer fotoprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Photosmart 8450 Photo Printer
Lange samenvatting HP Photosmart 8450 Photo Printer fotoprinter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Photosmart 8450 Photo Printer fotoprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Photosmart 8450 Photo Printer
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs