X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Scanjet 4670 see-thru vertical scanner
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q3122A
Categorie :
Met een scanner kunt u allerlei documenten, afbeeldingen en foto\'s digitaliseren.
scanners
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:15:01
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 14025
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Gratis telefonische support voor standaard set-up, installatie en probleemoplossing gedurende één jaar.

1 jaar hardwaregarantie plus telefonische support via HP Customer Care Centers; 5 dagen standaard exchange garantie (1 jaar); Gratis 24-uurs elektronische support op de volgende website: www.hp.com/support

Lange productnaam HP Scanjet 4670 see-thru vertical scanner:
De korte redactionele beschrijving van HP Scanjet 4670 see-thru vertical scanner
Baanbrekend verticaal design.

Marketingtekst HP Scanjet 4670 see-thru vertical scanner

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Scanjet 4670 see-thru vertical scanner.
Deze scanner met zijn ruimtebesparende verticale design en revolutionaire, doorzichtige CCD-technologie geeft scannen een nieuwe dimensie. Het apparaat produceert snelle scans van hoge kwaliteit, ook van dia's, negatieven en originelen op formaten groter dan A4.Baanbrekend verticaal design een nieuwe scannergeneratie.Baanbrekend verticaal design.Baanbrekend verticaal design.HP scantechnologie is in de HP Scanjet 4670 gecombineerd met een baanbrekend verticaal ontwerp. Deze ultraplatte scanner met een doorzichtig venster van gehard polycarbonaatglas neemt weinig plaats in, doordat hij verticaal staat. Grote documenten en foto's laten zich gemakkelijk in gedeelten scannen met handige sneltoetsen, waarna ze weer worden samengevoegd met de bijgeleverde ArcSoft Panorama Maker software. 35-mm dia's en negatieven kunnen worden gescand via de transparentenadapter.Baanbrekend verticaal ontwerp ruimtebesparende scanner voor documenten op grotere formaten dan A4.Van een ruimtebesparend verticaal ontwerp tot exclusieve CCD-technologie, dit apparaat biedt alles wat nodig is om snel en efficiënt documenten te scannen. Het doorzichtige ontwerp waarborgt altijd nauwkeurige positionering van originelen, ook op formaten groter dan A4.
Korte samenvatting HP Scanjet 4670 see-thru vertical scanner:
Deze korte samenvatting van de HP Scanjet 4670 see-thru vertical scanner-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Scanjet 4670 see-thru vertical scanner
Lange samenvatting HP Scanjet 4670 see-thru vertical scanner:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Scanjet 4670 see-thru vertical scanner, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Scanjet 4670 see-thru vertical scanner
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs