X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Photosmart 7960 photo printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q3020A
Categorie :
Fotoprinters maken het mogelijk om zelf uw digitale foto\'s af te drukken. Met veel fotoprinters kan dit zelfs direct vanaf de camera, zonder dat u een computer nodig heeft!
fotoprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 jan 2017 07:40:31
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 38305
Deze statistiek is gebaseerd op de 64747 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63045 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 1 jaar hardwaregarantie met service en support van HP Customer Care

3 jaar standaard garantie: h7580a, 3 jaar express exchange garantie: h7583a

http://www.hp.com/cposupport/loc/regional.html

Eén jaar garantie en ondersteuning van HP Customer Care

HP Supportpack 3 jaar u2850a/u2850e

Lange productnaam HP Photosmart 7960 photo printer:
De korte redactionele beschrijving van HP Photosmart 7960 photo printer
Foto's van studiokwaliteit printen met 8 inktkleuren

Marketingtekst HP Photosmart 7960 photo printer

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Photosmart 7960 photo printer.
Deze opmerkelijke fotoprinter – die print via de Mac, de pc of direct van digitale geheugenkaarten – gebruikt HP's exclusieve printtechnologie met 8 inktkleuren om foto's van studiokwaliteit te produceren in kleur en zwart-wit. Via het geïntegreerde 6,4-cm kleuren-LCD kunnen opnamen worden geselecteerd, bewerkt, bekeken en geprint zonder computer. Door omwisseling van de bijgeleverde inktcartridges kunnen voor de dagelijkse documenten printsnelheden worden behaald van 21 ppm in zwart en 16 ppm in kleur.
Korte samenvatting HP Photosmart 7960 photo printer:
Deze korte samenvatting van de HP Photosmart 7960 photo printer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Photosmart 7960 photo printer
Lange samenvatting HP Photosmart 7960 photo printer:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Photosmart 7960 photo printer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Photosmart 7960 photo printer
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs