X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
photosmart 230 camera accessory printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q3000A show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Inkjetprinters zijn de meest geschikte printers voor particulieren en voor op kleinere kantoren waar niet heel veel geprint hoeft te worden. Ze zijn betaalbaar en leveren printjes van zeer goede kwaliteit.
inkjetprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:09:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 20523
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Eén jaar garantie en ondersteuning van HP Customer Care
Lange productnaam HP photosmart 230 camera accessory printer inkjetprinter:
De korte redactionele beschrijving van HP photosmart 230 camera accessory printer inkjetprinter
Compact model, LCD-display voor het bekijken en bewerken van opnamen, print op 10 x 15 cm fotopapier, geen pc nodig, draagbaar.

Marketingtekst HP photosmart 230 camera accessory printer inkjetprinter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP photosmart 230 camera accessory printer inkjetprinter.
De HP Photosmart 230 is een ultra-compacte printer met een 4,5-cm kleurendisplay en slots voor alle gangbare digitale geheugenkaarten. Dit is de ideale fotoprinter voor digitale camera-gebruikers.
Korte samenvatting HP photosmart 230 camera accessory printer inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de HP photosmart 230 camera accessory printer inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP photosmart 230 camera accessory printer
Lange samenvatting HP photosmart 230 camera accessory printer inkjetprinter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP photosmart 230 camera accessory printer inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP photosmart 230 camera accessory printer
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs