X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q2519A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q2519A show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8710986024014
Categorie :
Fotopapier is speciaal gemaakt voor het afdrukken van foto\'s. Gebruikt u dus fotopapier om uw foto\'s perfect af te drukken!
pakken fotopapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 12 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:16:45
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 136001
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 12-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
  HP premium fotopapier (0,1MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam HP Q2519A pak fotopapier:
De korte redactionele beschrijving van HP Q2519A pak fotopapier
210 x 297 mm, 20pcs, 240 g/m², Glanzend

Marketingtekst HP Q2519A pak fotopapier

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q2519A pak fotopapier.
- HP Premium fotopapier, glanzend biedt een fantastische weergavekwaliteit en de uitstraling van traditionele foto's. Dit economische A4-fotopapier is uitzonderlijk lichtbestendig en is ideaal voor allerlei foto's.
- HP Premium fotopapier, glanzend produceert schitterende afbeeldingen met intense kleuren, diep zwart en natuurlijke huidtinten. Ideaal voor extra afdrukken, vergrotingen, digitaal gerestaureerde foto's en afdrukken voor familie en vrienden.
- Het robuuste gewicht van 240 gr/m² geeft HP Premium fotopapier, glanzend de uitstraling van professioneel fotopapier. De glans maakt het ideaal voor kleurenfoto's.
- HP Premium fotopapier, glanzend produceert uitzonderlijk heldere, scherpe, lichtbestendige foto's die lang meegaan. Perfect voor eigen gebruik, om in te lijsten of om te delen met familie en vrienden.
Korte samenvatting HP Q2519A pak fotopapier:
Deze korte samenvatting van de HP Q2519A pak fotopapier-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Q2519A, 20 - 80 procent, 10 - 35 °C, 0 - 40 °C, 380 g, 238,13 x 14,29 x 298,45 mm, 20 vel
Lange samenvatting HP Q2519A pak fotopapier:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q2519A pak fotopapier, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
HP Q2519A. Gewicht verpakking: 380 g. Afmetingen verpakking (BxDxH): 238,13 x 14,29 x 298,45 mm, Aantal vel per pak: 20 vel, Afmetingen papier: 210 x 297 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Gewicht printermedia
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
240
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 35°C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
0 - 40°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Verpakking
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
380 g
Overige specificaties
Aantal vel per pak
Number of media (paper or film) sheets in package
20 vel
Afmetingen papier
210 x 297 mm
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
238,13 x 14,29 x 298,45 mm